Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευδοκία Τσαγκλή: Απομάκρυναν βίαια την επιζήσασα των Τεμπών από ομιλία του Μητσοτάκη

Ευδοκία Τσαγκλή: Απομάκρυναν βίαια την επιζήσασα των Τεμπών από ομιλία του Μητσοτάκη

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω» καταγγέλλει η Ευδοκία Τσαγκλή.

Σε καταγγελία για τη συμπεριφορά ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «δίχως να έχω κανένα πανό πάνω μου απλά ήθελα να τον δω στα μάτια και να του μιλήσω», αλλά δεν την άφησαν μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Σε άλλη ανάρτησή της και χωρίς πια να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και την οργή της, η Ευδοκία Τσαγκλή αναρωτιέται «ποια δημοκρατία;», επαναλαμβάνοντας πως «αρπάξατε μία γυναίκα στον αέρα μπροστά στον κόσμο. Με ποιο δικαίωμα».

«Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν ήμουν με κανένα κόμμα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν έχω κανέναν τέτοιο συμφέρον. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πια στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο», είπε κλαίγοντας.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024