Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγή πάνας: 5 κρέμες που κάνουν θαύματα για το σύγκαμα του μωρού

Αλλαγή πάνας: 5 κρέμες που κάνουν θαύματα για το σύγκαμα του μωρού

Και δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από τα πράγματα του μωρού σας

Το δέρμα του μωρού είναι το πιο απαλό πράγμα στον κόσμο! Είναι λεπτό κι ευαίσθητο κι αξίζει μόνο τα καλύτερα. Αυτό το ξέρουμε όλοι.

Το βρεφικό δέρμα απορροφά και χάνει υγρασία με γρηγορότερο ρυθμό απ’ ό,τι το δικό μας δέρμα, γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη για προστασία απέναντι στην ξηρότητα καθημερινά.

Ο σωστός καθαρισμός και η περιποίηση του βρεφικού δέρματος προσφέρει χαλάρωση και ευεξία στο βρέφος. Σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος του έτσι ώστε να αποφεύγονται οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί.

Η συχνότερη αιτία ταλαιπωρίας για τα βρέφη αλλά και για τους γονείς είναι το σύγκαμα από την πάνα κατά τη διάρκεια των 12 πρώτων μηνών της ζωής, καθώς το δέρμα του μωρού είναι πιο λεπτό και διαπερατό, αλλά και με υψηλότερο pH.

Η  πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία – και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το σύγκαμα του μωρού.

Σύμμαχος σας σε αυτή τη προσπάθεια δεν είναι άλλος από τις κατάλληλες κρέμες και προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή του μωρού σου.

Η κρέμα αλλαγής πάνας πρέπει να εφαρμόζεται πάντα μετά από κάθε αλλαγή της πάνας.

Ολες τις κρέμες και τα προϊόντα συγκάματος για το μωρό σας θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δερματάκι του.

Διαλέξτε όποια κρέμα θέλετε και αυτή θα φτάσει άμεσα, χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας στην πόρτα της σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και για ακόμη πιο γρήγορη και εύκολη εμπειρία shopping κατεβάστε δωρεάν το shopplix app.

Εμείς βρήκαμε πέντε κρέμες που θα βοηθήσουν το μωράκι σας και θα του παρέχουν την κατάλληλη δερματική προστασία.

Κρέμα για Συγκάματα Μωρού Frezyderm Baby 175ml

Απαλή, προστατευτική και αδιάβροχη κρέμα καθημερινής περιποίησης για την αλλαγή της πάνας. Η σύνθεση της είναι ειδικά μελετημένη για τα βρέφη από την πρώτη μέρα της γέννησής τους και περιέχει ασφαλές ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου, φαρμακευτικής καθαρότητας για δερματική προστασία χωρίς να παρεμποδίζει τη φυσιολογική αναπνοή του δέρματος.

Εχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και αφαιρείται πανεύκολα χωρίς τριβή, πριν την επόμενη επάλειψη, για να μην προκαλούνται τραυματισμοί στο ευαίσθητο δερματάκι.

Αγοράστε την

Κρέμα Συγκάματος Μωρού Sudocrem Καταπραϋντική 250gr

Η Sudocrem, είναι μία κρέμα κατάλληλη για την αντιμετώπιση των ερεθισμών του βρεφικού δέρματος που προκαλούνται από την πάνα.

Διαθέτει μια υδατο-απωθητική βάση που σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ, βοηθώντας έτσι να σταματήσει η επαφή των οποιονδήποτε ερεθιστικών ουσιών (ούρα και κόπρανα) με το δέρμα. Επιπλέον, η μαλακτική επίδραση του Sudocrem μπορεί να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, ενώ αφήνει μια μαλακή αίσθηση στο δέρμα.

Αγοράστε την

Καταπραϋντική Κρέμα Pharmasept Tol Velvet Baby Extra Calm Cream 150ml

Με συστατικά ήπιας προστατευτικής δράσης και απαλή σύνθεση,  η κρέμα της Pharmasept είναι ειδικά σχεδιασμένη για την περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα που προσφέρουν αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα και με οξείδιο του ψευδαργύρου που δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας.

Το έλαιο Χαμομηλιού και το εκχύλισμα Βρώμης που περιέχει περιποιούνται την επιδερμίδα και προσφέρουν αίσθηση ανακούφισης από πιθανούς ερεθισμούς.

Αγοράστε την

Κρέμα με Καλέντουλα Weleda Baby Calendula Nappy Change 75ml

Προστατεύει και περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή της πάνας της. Η κρέμα της Weleda χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωστικών ουσιών ή πρώτων υλών με βάση το ορυκτέλαιο καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα από την πρώτη ημέρα.

Αγοράστε την

Κρέμα Septona με Βάλσαμο & Πανθενόλη 100ml

Η προστατευτική κρέμα συγκάματος Septona calm n’ care με βάλσαμο και πανθενόλη, είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την πρώτη μέρα.

Η σύνθεσή της με φυσικούς μαλακτικούς παράγοντες προστατεύει την επιδερμίδα του μωρού σας από συγκάματα, ερεθισμούς, υγρασία και βακτήρια.

Αγοράστε την

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024