Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φοβήθηκα τρελά, είδα τον θάνατό μου» - Συγκλονίζει ο οδηγός που μπήκε χείμαρρος στο αυτοκίνητό του

«Φοβήθηκα τρελά, είδα τον θάνατό μου» – Συγκλονίζει ο οδηγός που μπήκε χείμαρρος στο αυτοκίνητό του

Πώς σώθηκε χάρη στην επέμβαση του πατέρα του ο άνθρωπος που την ώρα που οδηγούσε είδε χείμαρρο να εισβάλλει στο αυτοκίνητό του

Αγωνία, σοκ και πανικό βίωσε στα πιο δραματικά λεπτά της ζωής του ο οδηγός που είδε τα νερά ορμητικού χειμάρρου να μπαίνουν στο αυτοκίνητό του την ώρα που οδηγούσε στη Χαλκιδική.

Το συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε  ο ίδιος το πρωί του Σαββάτου και το έστειλε στους γονείς του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καταλάβουν πού βρίσκεται και να σπεύσουν για βοήθεια.

«Φούσκωσε το νερό, μπήκε στην μηχανή, έσβησε το αμάξι μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι να το ακινητοποιήσω κι εκείνη την ώρα πέρασε ο χείμαρρος και με παρέσυρε. Χτύπησε το αμάξι από την πόρτα του οδηγού, εκεί που καθόμουν, και με παρέσυρε γύρω στα 500 μέτρα πιο κάτω, λες και έκανα rafting πραγματικά, είχα πάθει σοκ μέσα στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί» περιέγραψε ο νεαρός στο LIVE NEWS.

«Βγάζω το κινητό μου, τραβάω βίντεο για να στείλω στους γονείς μου που με έψαχναν και δεν μπορούσαν να με βρουν. Είχαν πλημμυρίσει τα πάντα, όλα γύρω γύρω, δεν μπορούσε να με βρει κανένας, έστειλα το βίντεο στους γονείς μου που ήταν στην αστυνομία για να προσπαθήσουν να καταλάβουν πού βρίσκομαι σε ποιο σημείο» εξηγεί.

«Φοβήθηκα τρελά, σκέφτηκα ότι μπορεί σε δευτερόλεπτα να πεθάνω»

«Φοβήθηκα τρελά, πραγματικά και η μητέρα μου είναι σε τρελό σοκ. Δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια κι εγώ δυσκολεύομαι. Λέω »τώρα είναι σαν να βλέπω τον θάνατό μου», είναι αυτό το πράγμα, λέω » τώρα σε δευτερόλεπτα μπορεί να πεθάνω, δηλαδή, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Ήμουν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο περίπου μία ώρα» συγκλονίζει.

Το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί στην περιοχή Διονυσίου στη Χαλκιδική και η κάθε κίνηση του οδηγού μπορεί να αποβεί μοιραία. Το αρχικό σοκ για τον ίδιο, έγινε πολύ γρήγορα φόβος και αμέσως μετά πανικός.

«Ο πατέρας μου πήδηξε από τον γκρεμό και με έβγαλε έξω»

«Ο πατέρας μου κατάλαβε πού βρίσκομαι στην γέφυρα από πάνω που φαίνεται  και με είδε κάτω που ήμουν σκαλωμένος με το αυτοκίνητο. Πήδηξε από το γκρεμό από την γέφυρα από εκεί προς τα κάτω και δέθηκε από ένα σχοινί σε μία κολώνα κι ήρθε σιγά σιγά και τότε πήρα το θάρρος κι εγώ άνοιξα την πόρτα από το πίσω κάθισμα γιατί δεν μπορούσα να καθίσω μπροστά, είχε πλημμυρίσει είχα ανέβει στα πίσω καθίσματα, είχε σκαλώσει το αμάξι ανηφορικά με την όπισθεν ανηφορικά, οπότε μπορούσα να καθίσω στα πίσω καθίσματα, άνοιξαν την πίσω πόρτα, με άρπαξε, με έβγαλε έξω ο πατέρας μου», περιέγραψε στο LIVE NEWS.

«Ο πατέρας μου ήταν δεμένος με το σχοινί, άπλωσε το χέρι του  πιαστήκαμε χέρι – χέρι  και βγήκα. Δεν ξέρω πώς έγινε, πώς με έπιασε ο πατέρας μου» κατέληξε ο νεαρός.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024