Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ κατά Τσίπρα και Μουζάλα: «Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι»

ΝΔ κατά Τσίπρα και Μουζάλα: «Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι»

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί σκληρή κριτική σε Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Μουζάλα για τη διαχείριση του προσφυγικού εξέδωσε η ΝΔ.

Για «υποκρισία» και «ανευθυνότητα» κατηγορεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μουζάλα.

Η Νέα Δημοκρατία επικρίνει τις δηλώσεις που έκανε για τον φράχτη στον Έβρο με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στον Πύλο ο κ. Μουζάλας ισχυριζόμενη ότι «συνεχίζει να διασύρει τη χώρα υπεραμύνεται της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων».

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «επαίρεται για την πολιτική του στο μεταναστευτικό και μιλάει στο όνομα του ανθρωπισμού, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε άθλιες συνθήκες στα κολαστήρια της Μόριας και της Ειδομένης και πολύ περισσότερους να πνίγονται στη θάλασσα, έρμαια των εγκληματικών κυκλωμάτων των εμπόρων της ανθρώπινης απελπισίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα Γ. Μουζάλας συνεχίζει να διασύρει τη χώρα με αφορμή το τραγικό ναυάγιο και να υπεραμύνεται της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019 δηλώνοντας σήμερα πως ‘όταν πέσει ο φράχτης του Έβρου, θα χαρεί σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου’.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσίπρας επαίρεται για την πολιτική του στο μεταναστευτικό και μιλάει στο όνομα του ανθρωπισμού, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε άθλιες συνθήκες στα κολαστήρια της Μόριας και της Ειδομένης και πολύ περισσότερους να πνίγονται στη θάλασσα, έρμαια των εγκληματικών κυκλωμάτων των εμπόρων της ανθρώπινης απελπισίας. Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024