Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ, τα βάζει και με την Δέσποινα Βανδή - «Την προκαλώ...»

Νέο ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ, τα βάζει και με την Δέσποινα Βανδή – «Την προκαλώ…»

Δείτε το σχόλιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον αποκλεισμό του από το J2US

Δεκάδες είναι τα σχόλια για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, μετά την αποχώρηση του από το J2US και τις δυο εμφανίσεις του επί σκηνής που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπος από τους κριτές. Ειδικά στην πρώτη του που ήταν με ελληνικό τραγούδι.

Ο ίδιος λοιπόν, μετά την πρώτη του ανάρτηση που σχολίασε τα όσα έγιναν και βλέποντας τα όσα έχουν ειπωθεί, επέστρεψε με νέα ανάρτηση αιχμηρή αυτή την φορά.

Αποκάλυψε το μήνυμα που δέχτηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει την Δέσποινα Βανδή να πουν μαζί ένα ξένο τραγούδι στον τελικό του J2US.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ σχετικά με το J2US

«Εγώ πάντως 5 σχόλια από 5 άτομα είναι πολύ πάνω από την ξένη μουσική παιδεία της επιτροπής. ΕΞΑΙΡΩ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, με την οποία γνωριζόμαστε χρόνια και γνωρίζω ότι έχει πολύ καλή ΚΑΙ ξένη μουσική παιδεία. Ακούσατε τι είπε στο τέλος? Και πραγματικά την ευχαριστώ και είναι προς τιμή της. Είπε αφήστε το Γιάννη να το πει και να το παίξει στο πιάνο. Φυσικά όλοι αρνήθηκαν, γιατί εάν αυτό γινόταν, θα παθαίνανε όλοι την πλάκα τους.

Θα το ‘χρωμάτιζα ‘ το ‘ maniac με πολύ jazzy ακόρντα, και θα ακούγατε φωνή καμπάνα. Εγώ και το πιάνο. Τίποτα άλλο. Μετά από αυτό όμως θα έπρεπε να φύγει κάποιο άλλο ζευγάρι. Και το λέω από τώρα στη Δέσποινα. Έλα στον τελικό, να πούμε ένα ξένο super duper ντουέτο. Εσείς πιστεύετε θα δεχόταν να το κάνει? Εγώ λέω όχι. Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινε από το safe zone της το οποία γράφει στη μαρκίζα »ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ» και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Στο ξένο πιστεύω ότι θα είχε μεγάλες δυσκολίες, επειδή δεν έχει την ‘αμερικανιά’, τα γυρίσματα κλπ κλπ, και φυσικά δεν θα ρίσκαρε να κάνει ντουέτο με κάποιον, o οποίος έχει μεγαλώσει με αυτήν την παιδεία. Όσο για τα σχόλια, 3 μουσικοί της μπάντας του Νίκου, οι οποίοι έχουν σπουδάσει Αμερική, μου είπαν συγχαρητήρια για το ‘maniac’. Το σχόλιο όμως του Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο είμαστε φίλοι 3 δεκαετίες, έχουμε τα ίδια ακούσματα, ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΕΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ, ΑΡΜΟΝΙΕΣ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΑΚΟΡΝΤΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, »ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ». Ε ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ‘maniac’ το είδα πώς το ερμηνεύσαμε, τι να λέμε τώρα για 8 ήταν αλλά για 88! και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. καλή συνέχεια!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024