Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τα έβαλε με την Κατερίνα Καινούργιου

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τα έβαλε με την Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη;

Εκτός J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Όπως γνωστοποίησε ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα της προηγούμενης εβδομάδας και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούσε να διαγωνιστεί.

Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μέσα από την εκπομπή της πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην εμφανιστεί στις πρόβες του διαγωνισμού.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διαψεύδοντας τα όσα είπε η παρουσιάστρια, λέγοντας μάλιστα πως «δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου».

Η απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου

«Κουράστηκα ότι είχα να γράψω το έγραψα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάση των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα!

Κατερίνα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει κάποια απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς. Το έχω πει χιλιάδες φορές ότι πάντα λέω την αλήθεια. Από σεβασμό στο κανάλι και στους ιδιοκτήτες του δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024