Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αποχωριζόμαστε τον κόσμο “Των καλύτερων μας χρόνων”»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αποχωριζόμαστε τον κόσμο “Των καλύτερων μας χρόνων”»

Αποκαλυπτική η ηθοποιός

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για το οριστικό φινάλε της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός συγκινημένη ανέφερε πως θα της λείψουν όλα και αποκάλυψε ότι στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος της, ο Μάξιμος.

«Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν τρεις εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους… Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Από εκεί ξεκίνησε να έλκεται»

Στο σημείο αυτό αποκάλυψε: «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα».

«Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο… Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά θέματα λέγοντας πως πλέον δεν θέλει να υπεραναλύει τα πράγματα ενώ μιλώντας για τα επόμενα θεατρικά της σχέδια, τόνισε πως δεν θέλει να ξανακάνει στην τηλεόραση μία 70s ή 80s φιγούρα με πολλά παιδιά αλλά να ξεφύγει λίγο από αυτό.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024