Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Του χρόνου πιο δυνατοί»

«Του χρόνου πιο δυνατοί»

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά παρουσιάστηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης λίγα λεπτά μετά τη φιέστα του Ολυμπιακού, μιλώντας στην κάμερα του in, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί πιο δυνατή στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε όλους τους στόχους του Ολυμπιακού. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε πάρει και την Ευρωλίγκα καθώς ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε ήταν σκληρός. Όμως του χρόνου πάμε πιο δυνατά και πιο πεινασμένοι.

Εννοείται ότι μας μένει στο φινάλε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ήταν πολύ σκληρός ο τρόπος που χάσαμε την Ευρωλίγκα καθώς ημασταν σχεδόν σε όλο τον αγώνα μπροστά. Όμως όπως είπα πάμε πιο δυνατοί και πιο πεινασμένοι για του χρόνου.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η χημεία και η ωραία τρέλα που είχαμε σαν ομάδα. Όλα ξεκινάνε από τους προέδρους, αλλά και από το κάθε μέλος της ομάδας, τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές.

Να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο σε δύσκολες στιγμές ιδιαίτερα γιατί έρχονται και αυτές. Όμως εκεί δείξαμε στα δύσκολα ότι μείναμε όλοι μαζί ενωμένοι και έτσι τα ξεπεράσαμε πιο εύκολα.

Πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, η χημεία της. Το έχει δείξει η ιστορία και το παρελθόν. Όλοι πλέον έχουν μεγάλη εμπειρία και ξέρουν πως θα διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Τι να πω πως θα τους… ψήσουμε να μείνουν, δεν ξέρω, Είναι μεγάλοι παίκτες και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Η φετινή χρονιά είχε πολλές ξεχωριστές στιγμές με τόσους τίτλους και στην καθημερινότητα μας οι περισσότερες θετικές. Εάν διαλέξω την πιο αρνητική σίγουρα είναι το καλάθι του Γιούλ».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024