Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κορκολής: «Πάω για καφέ 1 φορά το χρόνο, δεν κάνω διακοπές γιατί μου λείπει το πιάνο μου»

Στέφανος Κορκολής: «Πάω για καφέ 1 φορά το χρόνο, δεν κάνω διακοπές γιατί μου λείπει το πιάνο μου»

Ο ταλαντούχος συνθέτης μιλά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μουσική.

Συναυλία για τα 35 χρόνια του στη μουσική πραγματοποιεί ο Στέφανος Κορκολής. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μιλά στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, όπου μεταξύ άλλων μιλά για την «ιεροτελεστία» την οποία ακολουθεί πριν από κάθε live.

Είμαι υπερβολικά αυστηρός με τον εαυτό μου

«Την ημέρα μίας συναυλίας δεν κάνω τίποτα. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, γιατί έπαθα. Πηγαίνω στον χώρο ώρες πριν, γιατί θέλω να τσεκάρω τα πάντα. Επίσης, δεν τρώω τίποτα όλη μέρα», δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής.

«Είμαι υπερβολικά αυστηρός με τον εαυτό μου, δεν μου το συγχωρώ αν πάει κάτι λάθος. Είμαι αυστηρός και με τους συνεργάτες μου, έως και βασανιστικός θα έλεγα. Έχω θυμώσει άπειρες φορές ακόμα και με το πιάνο μου, τσακωνόμαστε άγρια», εξομολογείται αμέσως μετά ο συνθέτης.

Υπάρχουν πράγματα που φοβάται;

Ο Στέφανος Κορκολής παραδέχεται πως: «Παλιά φοβόμουν υπερβολικά τα αεροπλάνα, ώσπου πήγα και έμαθα να πιλοτάρω. Έτσι ξεπέρασα τον φόβο μου για τα αεροπλάνα, γιατί η γνώση είναι αυτή που σε βοηθάει να ξεπεράσεις τον φόβο».

Υπήρξαν περιπτώσεις που έχω σταματήσει αεροπλάνο πριν την απογείωση, γιατί κόντεψα να πάθω κρίση πανικού. Εκεί που πήγε να ξεκινήσει, τους είπα να σταματήσουν και έφυγα».

«Δεν είμαι άνθρωπος που βγαίνω έξω καθόλου. Ίσα-ίσα θα βγω να πιω έναν καφέ κι αυτό γίνεται μια φορά τον χρόνο. Δεν είμαι κοινωνικός, από μικρό παιδί είμαι έτσι. Επίσης, δεν πηγαίνω διακοπές, γιατί μου λείπει το πιάνο μου και δε μπορώ να το πάρω μαζί μου. Προτιμώ να μένω σπίτι», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κορκολής.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024