Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Φλωρινιώτη: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί»

Άννα Φλωρινιώτη: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί»

«Ήταν ο βασιλιάς μου κι έπρεπε να φύγει όπως τον είχα πάντα στο μυαλό μου»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη μετά τον χαμό του.  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή και η κόρη του, Άννα, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η ίδια το πρωί της Παρασκευής (16/6) έκανε δηλώσεις και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα φτιάξει έναν οικογενειακό τάφο ενώ έδειξε και τα κοστούμια του Γιάννη Φλωρινιώτη που «έγραψαν ιστορία».

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ τα χρώματα, απλά στο λευκό τονίζονταν πιο πολύ οι πέτρες», είπε αρχικά στη «Super Κατερίνα».

«Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή, τα κοστούμια του να μπουν στο θεατρικό μουσείο, δίπλα σε αγαπημένους ηθοποιούς όπως η Βουγιουκλάκη. Όταν πέθανε, ο μπαμπάς μου έκλαιγε δύο μέρες», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο πατέρας της τής άφησε προίκα τα ρούχα του. «Μου είχε πει ότι τα ρούχα αυτά είναι η προίκα μου. Δεν με νοιάζουν ούτε τα σπίτια, ούτε τίποτα. Ήταν ο βασιλιάς μου κι έπρεπε να φύγει όπως τον είχα πάντα στο μυαλό μου», εξομολογήθηκε.

Και κατέληξε: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί. Τα κοστούμια αυτά έχουν ακόμα τη μυρωδιά του, είναι όλα εδώ. Μόνο αυτός λείπει».

Δείτε όσα είπε

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ποντιακής καταγωγής και είχε γεννηθεί στο χωριό Κάτω Κλείναι της Φλώρινας στις 15 Φεβρουαρίου 1947.

Το πραγματικό του επώνυμο ήταν Αποστολίδης, το οποίο το άλλαξε όταν ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 16 ετών.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε συμπληρώσει πάνω από 50 χρόνια στις πίστες, με τον ίδιο να τονίζει ότι η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του ήταν το μόνο που ήθελε.

«Τη βρίσκω να είμαι στην πίστα και ο κόσμος να χαίρεται μαζί μου και να με αποθεώνει. Το κοινό δείχνει ότι με θέλει ακόμη και εγώ αγαπώ όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από μένα. Θα μπορούσα να τραγουδάω ακόμη και χωρίς λεφτά», είχε πει σε συνέντευξή του.

Όσο για τα αστραφτερά ρούχα που φορούσε στην πίστα, ο ίδιος είχε σημειώσει πως το λαμέ ήταν η… αδυναμία του. «Άκουσα τα εξ αμάξης, αλλά ήρθε η εποχή που με μιμήθηκαν όλοι» είχε πει κάποτε για τα εκκεντρικά ρούχα που λάνσαρε. «Αγαπούσα το αστραφτερό, όπως οι τραγουδιστές στο Λας Βέγκας», είχε συμπληρώσει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024