
«Αρνούμαι…»: Τα πρώτα λόγια του παιδόφιλου της Ομόνοιας
Τι είπε σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το γραφείο του εισαγγελέα
Για την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, αναβλήθηκε η δίκη του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη στο Κιάτο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ο 63χρονος έστειλε χυδαία μηνύματα σε 14χρονο κορίτσι και είχε προσπάθησε να κλείσει μαζί της ερωτικό ραντεβού, όμως συνελήφθη στην Ομόνοια μετά από «παγίδα» που του έστησαν οι γονείς της ανήλικης. Επίσης έχει αναγνωριστεί από τη 12χρονη στα Σεπόλια ως ένας από τους βιαστές της.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 63χρονος παιδόφιλος προσήλθε μετά τις 13:00 το μεσημέρι στο γραφείο του εισαγγελέα όπου παρέμεινε επί 20λεπτο.
Η διαδικασία αναβλήθηκε για τη Δευτέρα καθώς ο 63χρονος δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Κιάτο ήταν του αδερφού του συνταγογραφημένα από γιατρό.
Τα πρώτα λόγια του παιδόφιλου της Ομόνοιας
Ο 63χρονος απέφυγε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για μία δήλωση, και αρκέστηκε να πει: «Δεν θέλω να πω κάτι. Θα μιλήσω όταν λήξει».
Σε ερώτηση αν αρνείται τις κατηγορίες απάντησε: «Αρνούμαι, αρνούμαι».
- Ο Μάγερ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην ΑΕΚ
- Boy George: Οργή για το νέο τραγούδι του – «Εσείς λέτε γενοκτονία, εγώ λέω πόλεμο» λέει για τη Γάζα
- Κόρινθος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του εργοστασίου – Πήραν προθεσμία οι συλληφθέντες
- Ζελένσκι και Τραμπ συζήτησαν τις άδειες για κατασκευή Patriot
- Στέλιος Αργυρόπουλος: Ο πιο cool αρχηγός του ελληνικού αθλητισμού που στο νερό γίνεται ο απόλυτος killer
- Διγλωσσία στη ΝΔ για Κυριαζίδη: Καταδικάζουν Φωτήλας, Αμυράς, «ναι μεν αλλά» από Καιρίδη






