Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Netflix Bites: Νέο επιχειρηματικό βήμα για την εταιρεία - Γιατί «η θέαση είναι καλή, αλλά το φαγητό καλύτερο»

Netflix Bites: Νέο επιχειρηματικό βήμα για την εταιρεία – Γιατί «η θέαση είναι καλή, αλλά το φαγητό καλύτερο»

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους πελάτες της συνδρομητικής πλατφόρμας που δηλώνουν λάτρεις του καλού φαγητού

Το νέο του επιχειρηματικό βήμα ανακοίνωσε το Netflix και προς έκπληξη όλων μας, δεν έχει να κάνει με τη θέαση σειρών ή ταινιών αλλά με το… φαγητό.

Κι όμως ο αμερικανικός γίγαντας του streaming με την φράση «watching is good, eating is better» βάζει πλώρη για τον κλάδο της εστίασης, ανοίγοντας το «Netflix Bites».

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη (13/6) πως στις 30 Ιουνίου θα ανοίξει τις πόρτες του pop-up εστιατορίου του στο Λος Άντζελες.

Το μενού του μάλιστα θα επιμεληθούν οι γνωστοί σεφ που πρωταγωνιστούν στις δημοφιλείς παραγωγές του όπως το «Chef’s Table», το «Nailed It!» και το «Iron Chef: Quest for an Iron Legend».

«Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας που θα περιλαμβάνει γευστικές μπουκιές που αναδεικνύουν τις μοναδικές τους σπεσιαλιτέ και θα δώσουν στους θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική εμπειρία εστιατορίου» αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.

O βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Κέρτις Στόουν μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στο νέο εγχείρημα.

«Το να μεταφέρω την αγάπη μου για το φαγητό σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου, αλλά αυτή η συγκεκριμένη εμπειρία, του να μεταφέρω στους θαυμαστές όσα συμβαίνουν on camera είναι καταπληκτική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 5 έως τις 10 μ.μ., ενώ τα Σαββατοκύριακα θα σερβίρει και πρωινό.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τι ακριβώς θα υπάρχει στο μενού, ούτε και τις τιμές των πιάτων.

«Με το NETFLIX BITES δημιουργούμε μια προσωπική εμπειρία όπου οι θαυμαστές μπορούν να βυθιστούν στις αγαπημένες τους εκπομπές μαγειρικής από το επεισόδιο στο γεύμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με αυτούς τους καταπληκτικούς σεφ που θα πραγματοποιήσουν αυτό το όραμα και θα προσφέρουν μια ποικιλία από απολαυστικά πιάτα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος Καταναλωτικών Προϊόντων της εταιρείας, Josh Simon.

Τα διάσημα πιάτα θα συνοδεύονται από κοκτέιλ των Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O’Brien και Kate Gerwin οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο «Drink Masters».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024