Εγκαινιάστηκε πρότυπο πάρκο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο Περιστέρι
Ένας πρώην «μπαζότοπος» μετατράπηκε σε χώρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο Περιστέρι.
Σε λειτουργία τέθηκε το 1ο Πρότυπο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, πρώην πάρκο «Σπαστήρα», στην οδό Πελασγίας 90, στο Περιστέρι.
Ο συγκεκριμένος χώρος «Σπαστήρα» ήταν μπαζότοπος που αγοράστηκε από τον Δήμο Περιστερίου και εν συνεχεία σε λιγότερο από ένα χρόνο, μετατράπηκε σε πάρκο πρασίνου, εκπαίδευσης, άθλησης, παιχνιδιού και συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.
Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων και δράσεων, πραγματοποιήθηκε δωρεάν διανομή φυτών από το δημοτικό φυτώριο, λιπασμάτων και εδαφοβελτιωτικών στους πολίτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ξεχωριστής συλλογής βιοαποβλήτων, που εφαρμόζει πρωτοποριακά ο Δήμος Περιστερίου.
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442