
600 μέτρα καλώδιο ρεύματος κλάπηκε στη Πάτρα
Καταγγελία του Δήμου Πατρέων για τεράστια ποσότητα καλωδίου που κλάπηκε από τον δημοτικό φωτισμό.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, 600 μέτρα καλώδιο κλάπηκε από αγνώστους από τον δημοτικό φωτισμό στη Λ. Γούναρη του Δήμου Πατρέων, όπως καταγγέλλει ο Δήμος.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος σε ανάρτηση του, το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου – Η/Μ του Δήμου Πατρέων, διαπίστωσε ότι εκλάπησαν από την οδό Γούναρη, στο τμήμα της από πλατεία Μαρούδα έως πλατεία Ομόνοιας, 600 μέτρα παροχικό καλώδιο, το οποίο τροφοδοτεί το φωτισμό της συγκεκριμένης οδού.
Ο Δήμος μάλιστα απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να ειδοποιήσουν την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους τέτοια παράνομη δραστηριότητα, που τελικά αποβαίνει εις βάρος όλων των κατοίκων της περιοχής.
- Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο – Εκκενώθηκαν προληπτικά δωμάτια
- Η άδεια ψυχικής υγείας γίνεται νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας
- Αυτές οι 7 ευρωπαϊκές χώρες είναι μεταξύ των ασφαλέστερων στον κόσμο
- Βουλή: «Κουρελόχαρτο» ο Κανονισμός από τη ΝΔ – «Βαθύ σκοτάδι» στη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών
