Ούτε λίγο ούτε πολύ, 600 μέτρα καλώδιο κλάπηκε από αγνώστους από τον δημοτικό φωτισμό στη Λ. Γούναρη του Δήμου Πατρέων, όπως καταγγέλλει ο Δήμος.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος σε ανάρτηση του, το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου – Η/Μ του Δήμου Πατρέων, διαπίστωσε ότι εκλάπησαν από την οδό Γούναρη, στο τμήμα της από πλατεία Μαρούδα έως πλατεία Ομόνοιας, 600 μέτρα παροχικό καλώδιο, το οποίο τροφοδοτεί το φωτισμό της συγκεκριμένης οδού.
Ο Δήμος μάλιστα απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να ειδοποιήσουν την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους τέτοια παράνομη δραστηριότητα, που τελικά αποβαίνει εις βάρος όλων των κατοίκων της περιοχής.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.