Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο» - Τι λέει η μητέρα του 63χρονου παιδόφιλου

«Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο» – Τι λέει η μητέρα του 63χρονου παιδόφιλου

ΤΙ λέει η μητέρα του για τον βιασμό γυναίκας από τον 63χρονο το 1998.

Για τον βιασμό του 1998 από τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια την περασμένη εβδομάδα μιλά η μητέρα του, λέγοντας ότι «από τότε δεν έχει ξαναγίνει κάτι».

«Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο. (…) Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο, αυτό έμαθα όταν ήρθαμε εδώ. Αυτός μας είπε πάει εκδρομή με έναν άλλο φίλο του και μετά δεν ήρθε και πήρε τηλέφωνο εδώ ο … και λέει θα έρθουν Κυριακή. Ε από την Κυριακή που είναι;» λέει η μητέρα του παιδόφιλου, μιλώντας στο Live News.

Η ίδια λέει πως παλαιότερα είχε ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό, ωστόσο βρέθηκε συμβιβαστική λύση. «Καλά είναι τα παιδιά μου, καλά είναι. Τι του ήρθε τώρα στο μυαλό. Αυτό που έκανε ο … δεν το περίμενε κανένας άνθρωπος. (…) Ήταν μια παλιά περίπτωση αλλά τα συμβίβασαν εκεί. Ότι ήταν μια γυναίκα εκεί, ότι την έσπρωξε εκεί πέρα, τάχα της έδωσε λεφτά για να πάει τάχα στο σπίτι. Γι’ αυτό. Και αυτή λέει δε με πείραξε το παιδί εμένα» υποστηρίζει.

«Από τότε δεν έχει ξαναγίνει κάτι και τώρα αυτό δεν το είδε κανένας άνθρωπος» λέει τέλος, η μητέρα του παιδόφιλου.

Αδελφός παιδόφιλου: Μου είπε «έστειλα μια φωτογραφία σε ανήλικη και με χτύπησαν»

Τα πρώτα λόγια που του είπε ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας μετά τη σύλληψή του και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, αποκαλύπτει ο αδερφός του.

«Με πήρε τηλέφωνο την Τρίτη και μου είπε “έστειλα μια φωτογραφία σε μια ανήλικη και με χτύπησαν άσχημα και είμαι στο νοσοκομείο”» είπε ο αδερφός του, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Αν αποδειχθεί, ζητάμε χίλια συγγνώμη κι εγώ κι η μάνα μου και η αδερφή μου. Γονατιστός θα πέσω αρκεί να μην τον βάλουν φυλακή γιατί θα μας κλείσει το σπίτι. Ζητάω χίλια συγγνώμη» λέει ο αδερφός του 63χρονου.

«Ήθελε να κάνει έρωτα με γυναίκες, ήταν ντροπαλός, δεν μπορούσε να κρατήσει μια φυσιολογική σχέση» υποστηρίζει ερωτηθείς για τον βιασμό το 1998 μιας 35χρονης τότε γυναίκας από τον αδερφό του. Η γυναίκα είχε πάει στο σπίτι του παιδόφιλου απαντώντας σε μια αγγελία για baby sitter και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε παιδάκι στο σπίτι, επιχείρησε να φύγει αλλά ο 63χρονος τη βίασε.

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα, ζούσαμε μαζί, δεν είχε μιλήσει ποτέ για σχέση με γυναίκες, ούτε με μικρές ούτε με μεγάλες. Δεν μπορούσε να κάνει σχέση, ήταν κλειστός, ντροπαλός, περίεργος. Του είχα πει να πάει και σε ειδικό γιατί είναι απότομος. Ο αδερφός μου έχει ψυχικό πρόβλημα, δεν είναι φυσιολογικό» καταλήγει ο αδερφός του.

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024