Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το οπλοστάσιο στο κλεμμένο SUV, η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό και η συμπλοκή στη Μάνδρα το 2013

Το οπλοστάσιο στο κλεμμένο SUV, η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό και η συμπλοκή στη Μάνδρα το 2013

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας μετά τα νέα επεισόδια στον πόλεμο της νύχτας

Σημαντικά ευρήματα που οδηγούν σε νέα μονοπάτια τις έρευνες των Αρχών για τον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της νύχτας και τον κύκλο αίματος που άνοιξε και πάλι, εντόπισαν οι Αρχές στο κλεμμένο ΙΧ – γιάφκα του Νέου Κόσμου με τον βαρύ οπλισμό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικές πηγές εντός του οχήματος ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα και στοιχεία DNA, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τα δύο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7/6).

Το όπλο που «μίλησε»

Υπενθυμίζεται ότι εντός του οχήματος που εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα, είχαν βρεθεί δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, 2 πιστόλια – περίστροφα των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες.

Από τη βαλλιστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα δύο καλάσνικοφ είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Η συμπλοκή το 2013

Ωστόσο το ένα από τα δύο περίστροφα «μίλησε». Αυτό που εντόπισαν οι αξιωματικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε επίθεση που έγινε σε βάρος αστυνομικών στη Δυτική Αττική προ δεκαετίας.

Συγκεκριμένα το 2013 στη Μάνδρα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων που επέβαιναν σε λευκό Citroen. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο και οι άγνωστοι που επέβαιναν άνοιξαν πυρ εναντίον τους και τράπηκαν σε φυγή.

Εικάζεται ότι οι δράστες τότε ήταν κακοποιοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων και όπως αποδείχθηκε σήμερα είχαν χρησιμοποιήσει το ένα όπλο που βρέθηκε στο κλεμμένο SUV του Νέου Κόσμου.

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν μπει και πάλι στο μικροσκόπιο των Αρχών προκειμένου να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ που συνδέουν όλες αυτές τις υποθέσεις και κυρίως τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024