Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Porsche Taycan Turbo GT: Με νέο νόημα

Porsche Taycan Turbo GT: Με νέο νόημα

Η γερμανική φίρμα πρόκειται να δώσει ένα νέο ηλεκτρικό νόημα στα διακριτικά Turbo προετοιμάζοντας μια νέα έκδοση με ισχύ που θα σπάσει το φράγμα των 1.000 ίππων

Φωτογραφίες: Automedia

H Porsche ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της Taycan η οποία όπως έχει ήδη γίνει γνωστό επιφυλάσσει πολύ περισσότερα από όσα επιβάλλει η εθιμοτυπική διαδικασία ανανέωσης ενός μοντέλου, καθώς ανάμεσα στις προσθήκες θα συγκαταλέγεται και μία νέα έκδοση που σύμφωνα με τις συστάσεις θα προσφέρει απόδοση άνω των 1.000 ίππων η οποία φιλοδοξεί να δώσει νέο νόημα στα διακριτικά Turbo GT τα οποία αναμένεται να υιοθετήσει.

Η παραπάνω ισχύς θα προκύψει από μια διάταξη τριών μοτέρ ενώ στην περίπτωση των συγκεκριμένων λήψεων μπορεί να διακρίνει κανείς τον εξοπλισμό της έκδοσης με κλωβό ασφαλείας, στοιχείο που επιβεβαιώνει την ταυτότητα της ως κάτι του «εξωπραγματικά» ισχυρού. Στο ίδιο σενάριο συνηγορεί και η διόλου διακριτική αεροδυναμική πτέρυγα που τοποθετείται στο πίσω τμήμα και συνδυάζεται με ένα νέο spoiler στην κορυφή του πορτ μπαγκάζ.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τα θηριώδη δισκόφρενα πίσω από τους χαρακτηριστικούς τροχούς με το μοτίβο χιονονιφάδας οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν αποκλειστικότητα της έκδοσης.

Ο προφανής στόχος της έκδοσης είναι να «πλήξει» τον γόητρο μοντέλων όπως το Lucid Air και το Tesla Model S στην κορυφαία έκφρασή του, που μπορούν να προσφέρουν ισχύ 1.000 ίππων χάρη επίσης σε διάταξη τριών μοτέρ.

Φυσικά, εκτός από τις παραπάνω αλλαγές που θα αποτελέσουν αποκλειστικότητα για την έκδοση, η Taycan Turbo GT θα υιοθετήσει τις ίδιες αισθητικές αλλαγές με την υπόλοιπη γκάμα της ανανεωμένης Taycan οι οποίες και θα αναθεωρήσουν το μπροστινό τμήμα, με νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας HD Matrixm, νέες εισαγωγές αέρα για την ψύξη τροχών και φρένων σε συνδυασμό με νέα αεροδυναμικά στοιχεία στα άκρα της όψης του.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024