Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
UFO: «Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι» - Υπάρχει τελικά εξωγήινη ζωή;

UFO: «Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι» – Υπάρχει τελικά εξωγήινη ζωή;

Πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου έκανε ορισμένες αποκαλύψεις που δίνουν νέα διάσταση στα όσα γνωρίζουμε ή και όχι για την εξωγήινη ζωή

Πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου και νυν πληροφοριοδότης προέβη σε μία σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής που ενδεχομένως να ταράξει τα νερά.

Ο 36χρονος David Grusch, υπηρέτησε 14 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία και είναι παρασημοφορημένος αξιωματικός μάχης στο Αφγανιστάν που εργάστηκε για την Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών (NGA) και το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης (NRO).

Ο Grusch παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο NewsNation, ισχυριζόμενος πως το Βατικανό έχει επίγνωση της ύπαρξης μη ανθρώπινων οντοτήτων και βοήθησε τις ΗΠΑ να ανακτήσουν ένα κατεδαφισμένο UFO από τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο ρόλος του Grusch στο Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης ήταν να ενεργεί ως εκπρόσωπός του όταν αυτό ασχολιόταν με την Task Force Unidentified Aerial Phenomena, μία ειδική ομάδα για τη διερεύνηση αποκλειστικά UFO.

Ανέφερε ότι οι ΗΠΑ διαχειρίζονται ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα ανάκτησης UFO για δεκαετίες και ισχυρίστηκε ότι «το Βατικανό συμμετείχε» στην πρώτη συντριβή UFO.

Συμπλήρωσε πως η πρώτη ανακάλυψη ενός UFO ήταν στη Ματζέντα της Ιταλίας το 1933 και κρατήθηκε από την ιταλική κυβέρνηση του Μουσολίνι μέχρι το 1944-1945 όταν ο Πάπας Πίος ΙΒ’ ενημέρωσε την Αμερική σχετικά με αυτό.

Ο Πάπας Πίος ΙΒ’

Σύμφωνα με την Daily Mail, είπε ότι το UFO ήταν εν μέρει άθικτο και κρατήθηκε σε μια ασφαλή αεροπορική βάση μέχρι να το ανακτήσουν οι ΗΠΑ μετά την κατάρρευση του φασιστικού ιταλικού καθεστώτος.

«Ανέκτησαν ένα μερικώς άθικτο όχημα και η ιταλική κυβέρνηση το μετέφερε σε μια ασφαλή αεροπορική βάση στην Ιταλία μέχρι περίπου το 1944-1945. Ο Πάπας το ανέφερε στους Αμερικανούς  και καταλήξαμε να πιάνουμε λαβράκι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Grusch.

«Σίγουρα γνώριζε η Εκκλησία»

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να διευκρινίσει εάν η Καθολική Εκκλησία γνώριζε τη «μη ανθρώπινη» ύπαρξη στη γη και απάντησε: «Σίγουρα».

Και στην ερώτηση γιατί πρέπει κανείς να τον πιστέψει απάντησε αμέσως πως «έχω τα διαπιστευτήρια και ήμουν αξιωματικός πληροφοριών».

Σημείωσε μάλιστα πως οι εμφανίσεις UFO κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Μουσολίνι είναι ευρέως γνωστές.

Ο Grusch συνέχισε ισχυριζόμενος ότι οι μαρτυρίες από πρώτο χέρι για αναφορές UFO που έγιναν από τους άνδρες του δικτάτορα εκείνη την εποχή περιέχουν «ακατέργαστα» σχέδια που μοιάζουν με εξωγήινα διαστημόπλοια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, είπε ότι δεν ήταν σε θέση να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς του επειδή τα έγγραφα και τα δεδομένα είναι «απόρρητα».

«Είναι πολύ τρελό που η ανθρωπότητα στο σύνολό της. . . δεν έχει ωφεληθεί από την ευρεία έρευνα για αυτό» τόνισε, επισημαίνοντας πως θα μπορούσαμε να λύσουμε σοβαρά ζητήματα που θα βελτίωναν σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.

«Είναι τρελό το πώς προστατεύεται και απαγορεύει την πρόοδο» προσέθεσε.

«Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι»

Ο Grusch ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κούρσα εξοπλισμών με τη Ρωσία και την Κίνα για να κατανοήσουν την εξωγήινη ζωή.

Σε πρόσφατα σχόλια, είπε ότι οι «μη ανθρώπινες» οντότητες έχουν ενεργήσει με κακόβουλο τρόπο  και μάλιστα σκότωσαν μερικούς ανθρώπους. «Ποτέ δεν θα καταλάβουμε την πλήρη πρόθεσή τους, και αυτό οφείλεται στο ότι δεν είμαστε αυτοί» είπε.

«Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι» τόνισε, προσθέτοντας ότι έχει ανακαλυφθεί «αρκετός αριθμός» αεροσκαφών.

Το Πεντάγωνο αρνήθηκε ότι γνωρίζει το πρόγραμμα που περιέγραψε ο Grusch, αλλά είπε ότι θα προβεί σε συνεχείς έρευνες για τους ισχυρισμούς του «όπου κι αν οδηγήσουν».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024