Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σαν περπατάς… παραπατάς»: Ο Γκρίλις είναι «κομμάτια» από το ποτό 3 μέρες σερί (vids, pics)

«Σαν περπατάς… παραπατάς»: Ο Γκρίλις είναι «κομμάτια» από το ποτό 3 μέρες σερί (vids, pics)

Ο Τζάκ Γκρίλις χάρηκε και με το παραπάνω την κατάκτηση του Champions League από την Μάντσεστερ Σίτι και την φιέστα για το Treble και αποφάσισε να χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον.

Ο Τζακ Γκρίλις όπως όλα δείχνουν… χάρηκε με την ψυχή του την κατάκτηση του Treble από την Μάντσεστερ Σίτι, που ολοκληρώθηκε με την νίκη με 1-0 επί της Ίντερ στον τελικό του Champions League.

O Άγγλος από το Σάββατο το βράδυ κυκλοφορεί με την εμφάνιση του τελικού συνεχώς φορεμένη, ενώ όταν αποφάσισε να την βγάλει στη φιέστα, προτίμησε ένα κίτρινο γιλέκο τροχονόμου για να κεντρίσει τα βλέμματα, λέγοντας μάλιστα πως από ότι θυμάται δεν έχει κοιμηθεί καν.

Βέβαια δεν μπορείς και να τον κατηγορήσεις. Ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε αίσθηση του τόπου και του χρόνου, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον από την υπερβολική ποσότητα ποτού (όλων των ειδών), που έχει καταναλώσει στα επινίκια.

Μπορεί για τους άλλους οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί να κράτησαν ένα βράδυ και να ολοκληρώθηκαν στη φιέστα… αλλά ο Γκρίλις φαίνεται πως έχει υιοθετήσει την ελληνική νοοτροπία, σύμφωνα με την οποία η γιορτή κρατά 40 μέρες.

Με τον Γκρίλις να είναι ο MVP στους πανηγυρισμούς, έπεισε και όλους τους άλλους (σχεδόν) να τον ακολουθήσουν στην Ίμπιζα, εκεί που έφτασε στην κορύφωση το πάρτι της Σίτι. Εξαίρεση οι ταπεινοί, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν και Ορτέγκα που πήγαν πίσω στο Μάντσεστερ για το καθορισμένο γεύμα της ομάδας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε τον πήραν σηκωτό…

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024