Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τεράστια αλλαγή για την Μαρία Σάκκαρη

Τεράστια αλλαγή για την Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια θα συνεργαστεί στην grass court season με τον Μαρκ Φιλιππούση, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στο προπονητικό τιμ του Στέφανου Τσιτσιπά.

Από τον Στέφανο Τσιτσιπά, στην Μαρία Σάκκαρη! Στις 23 Μαΐου ο Μαρκ Φιλιππούσης με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ελληνα τενίστα και την αποχώρησή του από το προπονητικό τιμ του συμπατριώτη μας.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής και πρώην πρωταθλητής, 20 ημέρες μετά την ανάρτηση για το διαζύγιο με τον Στέφανο Τσιτσιπά, εθεάθη στο box της Μαρίας Σάκκαρη, δίπλα στον Τόμι Χιλ, να παρακολουθεί την αναμέτρηση της Ελληνίδας τενίστριας με την Κινέζα, Ξίγου Γουάνγκ, για τον πρώτο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Νότιγχαμ.

Ο Μαρκ Φιλιππούσης θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη καθόλη τη διάρκεια της σεζόν του γρασιδιού, με στόχο να βοηθήσει την συμπατριώτισσά μας στο Wimbledon. Με την εμπειρία του, θα προσπαθήσει να δώσει στην Ελληνίδα τενίστρια τις συμβουλές που χρειάζεται για να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι της και να τα πάει καλά στο τρίτο Grand Slam της σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Wimbledon είναι το μοναδικό Slam στο οποίο δεν έχει μπει ποτέ στη δεύτερη εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη.

Αυτό ευελπιστεί να αλλάξει, έχοντας στο προπονητικό της τιμ τον Μαρκ Φιλιππούση, με τον οποίο θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της. Δοκιμαστικά στην grass court season.

Εάν τα πράγματα πάνε καλά, ίσως η συνεργασία τους συνεχιστεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς στα τέλη Αυγούστου ακολουθεί το US Open.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024