Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνετε κινητό μέχρι 200 ευρώ; Αυτά είναι τα 3 καλύτερα

Ψάχνετε κινητό μέχρι 200 ευρώ; Αυτά είναι τα 3 καλύτερα

Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα smartphones με δυνατά χαρακτηριστικά και μέχρι 200 ευρώ!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα smartphones πρόκειται για τον σύγχρονο «σύμμαχο» της καθημερινότητας, αφού τα κινητά πάντα και παντού μαζί μας, έτοιμα να μας βοηθήσουν να φέρουμε εις πέρας οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε, από το να στείλουμε εκείνο το email που όλο ξεχνάμε μέχρι και να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας όσο βρισκόμαστε στον δρόμο για την δουλειά. Για να επιτελέσουν όμως, αυτά και πολλά άλλα ανεμπόδιστα και χωρίς κολλήματα, θα πρέπει να έχουμε συγκεκριμένα δυνατά λειτουργικά χαρακτηριστικά και ιδανικά να είναι και σε προσιτή τιμή.

Τα καλύτερα smartphones  μέχρι 200 ευρώ

Ψάξαμε και βρήκαμε τρία μοντέλα που είναι έτοιμα να σας ανανεώσουν αλλά και να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά τους με εξελιγμένες λειτουργίες, που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Θα τα βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα παραλάβετε αυτό που θα επιλέξετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο  app του SHOPFLIX.

Xiaomi Poco M3 Pro

Με το Xiaomi Poco M3 Pro ζείτε μια κορυφαία 5G εμπειρία, για ταχύτατο downloading και uploading αρχείων και φωτογραφιών, σχεδόν ακαριαία απόκριση και ελάχιστες καθυστερήσεις. Μάλιστα χάρη στις δυνατότητες Dual SIM 5G μπορείς να συνδέεστε σε δύο διαφορετικά δίκτυα 5G χωρίς να πρέπει να αλλάζετε κάρτες SIM.

Η οθόνη 6.5” FHD+ DotDisplay προστατεύεται από Gorilla Glass και διαθέτει προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 90Hz για ομαλή κίνηση στα παιχνίδια και άμεση απόκριση, χωρίς κολλήματα.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Dimensity 700 5G ενσωματώνει οκτώ πυρήνες, που σε συνδυασμό με την Mali-G57 MC2 GPU προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, ακόμα και στα πιο απαιτητικά.

Χάρη στην υψηλής χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh απολαμβάνετε αυτονομία που ξεπερνάει τις δύο ημέρες σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας. Και με την ταχεία φόρτιση 18W η συσκευή φορτίζεται γρήγορα για να είστε πάντα έτοιμοι για δράση.

Xiaomi Redmi Note 11 

Με το Xiaomi Redmi Note 11 απολαμβάνετε μεγάλες επιδόσεις, χάρη στον δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή του (2x 2.05 GHz + 6x 2.0 GHz), ο οποίος εγγυάται ταχύτατη απόκριση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Χάρη στα 6GB μνήμης RAM που διαθέτει το κινητό, αυτές οι εφαρμογές θα εκτελούνται χωρίς κολλήματα, για να μη χρειάζεται να σταματάτε αυτό που κάνετε ούτε στιγμή.

Η οθόνη του είναι AMOLED 6.67 ιντσών με ανάλυση στα 1080×2400 pixels και μέγιστη φωτεινότητα στα 1200 nits, για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με άνεση και λεπτομέρεια, ακόμη και τη νύχτα. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης  90Hz, για ομαλή κίνηση ακόμη και σε σκηνές γρήγορης δράσης, χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας.

Το σύστημα τετραπλής κάμερας 50MP στο πίσω μέρος του θα αναβαθμίσει τις φωτογραφίες σας ενώ μπορείτε να τραβήξετε και βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30 fps. Το κινητό διαθέτει, επίσης, και μπροστινή ευρεία κάμερα 13MP, με την ίδια δυνατότητα λήψης βίντεο.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 5000mAh για μεγάλη διάρκεια, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις δυνατότητες του κινητού ακόμη και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Samsung Galaxy A13

Το Samsung Galaxy A13 συνδυάζει premium σχεδιασμό και κορυφαία χαρακτηριστικά. Μια νέα εμπειρία εκπληκτική εμπειρία σας περιμένει χάρη στην FHD+ οθόνη αλλά και την κάμερα υψηλής ανάλυσης που θα αναβαθμίσει τις λήψεις σας.

Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες μέσω της Quad Cameras στα 50 MP βασική κάμερα ƒ/1.8, 5 MP Ultra Wide 123°, 2MP Macro ƒ/2.4 και 2MP Depthƒ/2.4, καθιστώντας το ιδανική λύση για καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει λειτουργία εγγραφής βίντεο 1080p στα 30fps.  Επίσης, διαθέτει Selfie Camera στα 8MP ƒ/2.2 στην μπροστινή όψη για selfies, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Η Samsung Knox παρέχει υψηλής ποιότητας ασφάλεια. Τα προσωπικά σας δεδομένα  προστατεύονται από κακόβουλο λογισμικό και κακόβουλες επιθέσεις, από την πολυεπίπεδη πλατφόρμα της Knox. Εξασφαλισμένο από το chip up, το Knox διασφαλίζει ότι τα εμπιστευτικά και ευαίσθητα δεδομένα παραμένουν ασφαλή.

Είτε εκτελείτε μία εργασία είτε κάνετε εναλλαγές σε διαφορετικές εφαρμογές, με αυτό το κινητό απολαμβάνετε μεγάλη ώθηση στην απόδοση.  Ο προηγμένος επεξεργαστής Exynos 850 έχει 8 πυρήνες συγχρονισμένοι στα 2 GHz, που προσφέρουν ρευστή και αξιόπιστη απόδοση.

Sports in

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έναν θρίαμβο που όπως τόνισε πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024