
Survivor: Νέα «σφαγή» μεταξύ Βασάλου – Μαριαλένας και το ξέσπασμα του Μπόγδανου
Δείτε τα βίντεο...
Δεν λένε να κοπάσουν οι εντάσεις στο στρατόπεδο της Κόκκινης ομάδας στο Survivor, μιας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πάνε «μία στο καρφί και μία στο πέταλο».
Μετά τη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους επειδή η Μαριαλένα τον είχε ψηφίσει προς αποχώρηση, κάτι που πείραξε τον Βασάλο, δεν σταματούν τα «επεισόδια» ανάμεσά τους.
Ακόμα ένα συνέβη πρωί πρωί όταν ξύπνησε η Μαριαλένα και ο Βασάλος είπε ότι θέλησε να την πειράξει. Όμως, μόνο για πλάκες δεν ήταν εκείνη την ώρα η Μαριαλένα η οποία του είπε ότι δεν θέλει να ασχολείται μαζί της και του ζήτησε να μη της μιλάει.
Φυσικά, δεν άργησε να πάρει η κουβέντα ανάμεσά τους φωτιά, με τους δύο παίκτες να καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου on camera.
Δείτε τι ακριβώς συνέβη…
Στη συνέχεια είδαμε τον Μπόγδανο να «σπάει» μπροστά στην κάμερα σκεπτόμενος ότι έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος και ότι ο λόγος που είναι μέσα στο παιχνίδι είναι οι δικοί του άνθρωποι.
«Το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Προσπαθώ να το παλέψω» είπε ο Ηλίας και ξέσπασε σε κλάματα.
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία


