Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπερλουσκόνι: Ολες οι γυναίκες του «Καβαλιέρε»

Μπερλουσκόνι: Ολες οι γυναίκες του «Καβαλιέρε»

Μέχρι το τέλος της ζωής του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ένας καρδιοκατακτητής

Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ζάμπλουτος Ιταλός, ο προκλητικός πολιτικός που ηγήθηκε της χώρα του, ο ζεν πρεμιέ που έμεινε στην ιστορία και για τις πανέμορφες και κυρίως νέες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

Ο αιώνιος… ζεν πρεμιέ Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μέχρι τους τελευταίους δύσκολους μήνες της ζωής του, αρέσκονταν στις παρέες με μοντέλα, με όμορφα κορίτσια τα οποία αναζητούσαν δίπλα του εξουσία, λεφτά, τρυφηλή ζωή.

Μοντέλα, νικήτριες καλλιστείων και τηλεριάλιτι, στρίπερ κ.λπ. πέρασαν από το κρεβάτι του Σίλβιο. Κάποιες τις παντρεύτηκε και τις χώρισε, άλλες τις έκανε και πολιτικούς.

Η τελευταία «σύζυγος» – σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αυτή που βρέθηκε τους τελευταίους μήνες δίπλα του στο νοσοκομείο, είναι η Μάρτα Φασίνα, μια πανέμορφη 33χρονη ξανθιά με πράσινα μάτια που οι ιταλικές εφημερίδες την αποκαλούσαν «λευκή νεράιδα».

Μπορεί να ήταν 54 χρόνια νεότερη από τον 87χρονο Σίλβιο, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν η επίσημη αρραβωνιαστικιά και… συμβολική σύζυγος του Καβαλιέρε, με τη συγκατάθεση των παιδιών του από τον πρώτο γάμο.

Τον Μάρτιο του 2022 ο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε την Μάρτα Φασίνα σε έναν υπερπολυτελή αλλά συμβολικό γάμο στη Μόντσα.

Ουσιαστικά δεν επρόκειτο για επίσημο γάμο αφού υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από τα υπόλοιπα παιδιά του επιχειρηματία και πολιτικού.

Μια μικρή λεπτομέρεια: Η Φασίνα ήταν από το 2018 βουλευτής στο κόμμα «Φόρτσα Ιτάλια».

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω θα βρούμε πολλές αιθέριες υπάρξεις στο πλευρό του Μπερλουσκόνι, ο οποίος μέχρι το τέλος της ζωής του ήθελε να πλασάρει τον τύπου του λατίνου εραστή στον οποίον δεν αντιστέκεται καμιά.

Ο μόλις 1.65 μέτρα Σίλβιο έκανε τα πάντα για να «ξεγελάσει» το χρόνο. Πλαστικές, μπότοξ, δόντια, μαλλιά και οτιδήποτε θα τον μετέτρεπε σε έναν «καλοστεκούμενο» άνδρα, παρά το γεγονός ότι διένυε την 9η δεκαετία της ζωής του.

Angela Sozio

Στις παλιές «κατακτήσεις» του Μπερλουσκόνι είναι η  ηθοποιός Angela Sozio η οποία ήταν παίκτρια στο Big Brother της Ιταλίας και έγινε γνωστή όταν φωτογραφήθηκε καθισμένη στα γόνατα του Μπερλουσκόνι στη βίλα τους στη Σαρδηνία.

Συνεχίζοντας την αναζήτηση των γυναικών που πέρασαν από τη ζωή του Καβαλιέρες βλέπουμε ορισμένες πράγματι πανέμορφες γυναίκες.

Aida Yespica

Το μοντέλο Aida Yespica από τη Βενεζουέλα, στην οποία ο Σίλβιο είπε για ακόμη μια φορά τη διάσημη ατάκα του: «Με σένα θα πήγαινα οπουδήποτε, ακόμα και σε ένα ερημικό νησί». Η Aida Yespica, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν το 2007 γνωρίστηκε με τον τότε πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Nikol Minetti

Η Nicol γεννήθηκε το 1986 στο Ρίμινι. ¨Εγινε γνωστή ως showgirl, ενώ σπούδασε οδοντίατρος. Το 2009 ο πρωθυπουργός Silvio, δέχτηκε επίθεση στο Μιλάνο και χρειαζόταν επειγόντως χειρουργό-οδοντιάτρο, στο San Raffaele Hospital, όπου και τη γνώρισε. Την κάλεσε να συμμετάσχει στο κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές και ο ίδιος την πρότεινε για τοπικό σύμβουλο στη Λομβαρδία.

Graziana Capone

Και η πανέμορφη Graziana πέρασε ως φοιτήτρια από τα αμφιθέτρα της νομικής και μετά έγινε μοντέλο. Την αποκαλούν Αντζελίνα Τζολί της Ιταλίας και γρήγορα πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης, σε show και εκπομπές και μάλιστα είχε η ίδια αναλάβει την εικόνα του Καβαλιέρε στην τηλεόραση.

Noemi Letizia

Η Noemi είναι 21ενός ετών. Η όμορφη ναπολιτάνα πέρασε και αυτή από την αγκαλιά του Καβαλιέρε και έγινε αιτία να ζητήσει διαζύγιο η γυναίκα του Βερόνικα Λάριο. Γράφτηκε πως η μοντέλα αποκαλούσε τον Silvio «Papi» δηλαδή μπαμπάκα. Αλλωστε στα γενέθλια των 18 της ετών ο Μπερλουσκόνι της χάρισε ένα χρυσό μενταγιόν με διαμάντια.

Camilla Ferranti

Η 32χρονη Καμίλα Φεράντι είναι ηθοποιός και μπαλαρίνα η οποία πρωταγωνίστησε σε δημοφιλή σαπουνόπερα ενώ η συμβολή του Μπερλουσκόνι θα έλεγε κανείς υπήρξε καθοριστικής σημασίας προκειμένου εκείνη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Mara Carfagnia

Η Μάρα Καρφάνια είναι πρώην μοντέλο και υποψήφια Miss Italy. Στον πολιτικό στίβο διετέλεσε υπουργός Ισότητας και ο Καβαλιέρε σε μια από τις σπάνιες δηλώσεις-εξομολογήσεις του, είχε πει, ότι αν ήταν ελεύθερος θα την παντρευόταν!

Βερόνικα Λάριο

Όπως είναι λογικό δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την 54χρονη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο με την οποία γνωρίστηκε όταν ήταν ηθοποιός και εμφανίστηκε γυμνή σε μια ταινία του 1980. Τότε τη γνώρισε ο καβαλιέρε όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την Κάρλα Ελβίρα νταλ’ Ολιο, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Η Βερόνικα ήταν νεαρή και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός.


Απέκτησαν τρία παιδιά. Η  κ. Λάριο κατέθεσε αγωγή διαζυγίου κουρασμένη από τα πολλά άτακτα παραστρατήματα του συζύγου της. Το 2012 το δικαστήριο όρισε διατροφή 3 εκ ευρώ το μήνα από τον άντρα της.

Rubi Karima

Από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ.
Οι αποκαλύψεις για την Μαροκινή καλλονή προκάλεσαν έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους στο Μπερλουσκόνι. Ενα από τα κορίτσια των «μπούγκα μπούγκα πάρτι» δήλωνε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο ότι στα δείπνα στην βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι «είδε σέξι χορούς και της δόθηκαν δώρα σε ρευστό» αλλά διέψευσε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον ίδιο. «Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο αλλά δεν αντιλήφθηκα ποτέ να υπήρχαν σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι», υποστήριξε η νεαρή.

Micaela Biancofiore

Η Micaela Biancofiore ήταν μέλος της Βουλής όταν της είπε «αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν τώρα αμέσως». Το ίδιο ακριβώς είπε και στη Mara Carfagna, μέλος του υπουργικού του συμβουλίου.

Michela Vittoria Brambilla

Και αυτή πρώην Μις Ιταλία και δημοσιογράφος, διετέλεσε υπουργός Τουρισμού της ιταλικής κυβέρνησης.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024