Ξανά στο νοσοκομείο εισήχθη ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός επέστρεψε στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο, όπως μεταδίδει το ANSA.
Θυμίζουμε ότι ο 86χρονος Μπερλουσκόνι είχε μείνει για νοσηλεία 45 ημερών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ενώ είχε βγει από αυτό στις 19 Μαΐου.
Πάσχει από χρόνια λευχαιμία
Τότε, ο ακροδεξιός πολιτικός και «βαρόνος» των ΜΜΕ είχε υποβληθεί σε θεραπεία για πνευμονική λοίμωξη που συνδέεται με χρόνια λευχαιμία.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.