Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει στη ΜΕΘ ο Μπερλουσκόνι – Τα νεότερα για την υγεία του

Παραμένει στη ΜΕΘ ο Μπερλουσκόνι – Τα νεότερα για την υγεία του

Παρακολούθησε στην τηλεόραση τον αγώνα ποδοσφαίρου του Champions League, Μίλαν- Νάπολι.

Για όγδοη ημέρα παραμένει στη  μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, παραμένει για όγδοη ημέρα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ωστόσο σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Πέμπτη (13/4) η κατάσταση της υγείας του πρώην  συνεχίζει να βελτιώνεται.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν, «τις τελευταίες τριάντα έξι ώρες, διαπιστώθηκε περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος και των νεφρών του ασθενή» με παράλληλη μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων (τα οποία τις περασμένες ημέρες ήταν ιδιαίτερα αυξημένα) και περιορισμό της λοίμωξης των πνευμόνων.

Θα παραμείνει στη ΜΕΘ ο «Καβαλιέρε»

Προς το παρόν, ο «Καβαλιέρε» πρόκειται να παραμείνει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. «Θέλω να σας πω κάτι εντελώς αυθόρμητο: εντυπωσιάσθηκα, για μια ακόμη φορά, από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο πατέρας μου για να ανακτήσει δυνάμεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωτότοκος γιος του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Πιερσίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πρόσθεσε, δε, ότι χθες βράδυ ο πατέρας του παρακολούθησε στην τηλεόραση τον αγώνα ποδοσφαίρου του Champions League, Μίλαν- Νάπολι.

Ο δε Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντòoνιο Ταγιάνι, υπογράμμισε: «στις 5 και 6 Μαΐου θα οργανώσουμε στο Μιλάνο μια μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός μας, Φόρτσα Ιτάλια. Ελπίζουμε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι μαζί μας, στην εξέδρα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024