
Pink Martini: Για δύο μοναδικά live
Tο αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο αξέχαστες καλοκαιρινές συναυλίες: στις 26 Ιουνίου στην Αθήνα και στις 28 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη.
Οι Pink Martini καταφθάνουν με τραγούδια από διαφορετικά μέρη του κόσμου, εποχές και στυλ, φτιάχνοντας το πιο μεθυστικό μουσικό κοκτέιλ του καλοκαιριού, με παλιά και νέα υλικά και νέα τραγούδια που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά!
Η πολυπληθής μπάντα από το Όρεγκον των ΗΠΑ με το «Sympatique» (Je ne veux pas travailler), μας ξάφνιασε με την απόδοση της στα «Παιδιά του Πειραιά», μας ταξίδεψε στο κλασικό Χόλιγουντ με το «Amado mio» και στην γοητευτική Ιταλία με το “Una notte a Napoli», ξέρει καλά πως να αναμειγνύει ετερόκλητα υλικά με τον πιο ακομπλεξάριστο και καλόγουστο τρόπο.
Από κλασική μουσική μέχρι τζαζ και ροκ
Το συγκρότημα απαρτίζεται από μουσικούς που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και μουσικές επιρροές, από κλασική μουσική μέχρι τζαζ και ροκ, δημιουργήθηκε το 1994 από τον πιανίστα, απόφοιτο του Χάρβαρντ, Τhomas Lauderdale με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια China Forbes, η οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Lauderdale, όντας συμφοιτητές στο Χάρβαρντ.
Στα live τους πέρα από τα τραγούδια ορόσημα που όλοι γνωρίζουμε, θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ Thomas Lauderdale Meets the Pilgrims, που αποτυπώνει την αγάπη του leader του συγκροτήματος για την surf μπάντα των The Pilgrims. Eνα άλμπουμ που ξεκίνησε να ηχογραφείται το 1996 αλλά έκτοτε έμεινε ημιτελές.
Στους μήνες της καραντίνας ο Lauderdale ανέτρεξε στις αρχικές ηχογραφήσεις, έκανε προσθήκες και αλλαγές και πάνω από εικοσιπέντε χρόνια μετά μας το παραδίδει ολοκληρωμένο, κλείνοντας για άλλη μια φορά το μάτι στο κοινό με την πρωτότυπη προσέγγιση του στην μουσική surf.
- Επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο
- Τέμπη: Κλειστές έως τις 22 Μαΐου οι σήραγγες λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
- Τι είδους ειρήνη εξυπηρετεί τη Ρωσία στη Μέση Ανατολή;
- Η κόρη της Άννα Γουίντουρ χωρίζει από τον σύζυγό της – Δύο εβδομάδες πριν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala
- Ο ΠΟΥ να κηρύξει την κλιματική αλλαγή «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας» – 600.000 θάνατοι στην Ευρώπη από τη ρύπανση του αέρα
- Ρωσία: Γονείς – τέρατα κρατούσαν το 2χρονο παιδί τους μέσα σε φέρετρο και το βασάνιζαν – Αδιανόητο έγκλημα





