Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών – «Ακόμα λειτουργούμε με το χειρόγραφο σύστημα»
Μιλώντας στο MEGA ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τόνισε πως η ταλαιπωρία των πολιτών οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σχετικά με τις υποθέσεις τους στο Υποθηκοφυλακείο.
Ατέλειωτη είναι η ταλαιπωρία των πολιτών έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών. Πολίτες και δικηγόροι οπλίζονται με υπομονή και στήνονται από τα… μαύρα μεσάνυχτα έξω από το κτίριο ώστε να πιάσουν σειρά για να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους.
Προκειμένου να τηρηθεί η προτεραιότητα συμπληρώνουν το όνομά τους χειρόγραφα σε μία λίστα που έχει τοιχοκολληθεί έξω από το Υποθηκοφυλακείο, με τον πρώτο να έχει δηλώσει το όνομά του στις 04:45.
Τι λέει ο Βερβεσός
Μιλώντας στο MEGA ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τόνισε πως η ταλαιπωρία των πολιτών οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σχετικά με τις υποθέσεις τους στο Υποθηκοφυλακείο.
«Έχει αδειάσει το ελληνικό δημόσιο και οι υπάλληλοι είναι λίγοι. Δεν έχει γίνει και η ψηφιοποίηση των καταστάσεων και ακόμα λειτουργούμε με το χειρόγραφο σύστημα. Δυστυχώς, σε πολλά υποθηκοφυλακεία η κατάσταση είναι αυτή, τη ζουν οι Έλληνες πολίτες και οι συνάδελφοί μου κάθε μέρα», δήλωσε.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κος Βερβεσός, το Κτηματολόγιο έχει ανακοινώσει πως η ψηφιοποίηση του αρχείου θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου