Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Φλωρινιώτη: Το ανατριχιαστικό σκηνικό που έζησε μετά την κηδεία του πατέρα της

Άννα Φλωρινιώτη: Το ανατριχιαστικό σκηνικό που έζησε μετά την κηδεία του πατέρα της

«Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει...»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη μετά τον θάνατό του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή.

Νωρίτερα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η κόρη του, Άννα, όπως και τα άλλα δύο του παιδιά και η γυναίκα του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τον πατέρα της και ιδιαίτερα συγκινημένη αποκάλυψε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη λίγο μετά την κηδεία του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει», είπε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι της συνέβη και την έκανε να νιώσει τον πατέρα της δίπλα της. «Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω «ποιος είναι;». Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και είπα στον φίλο μου να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024