
Πρωταθλητής Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας
Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας, επικρατώντας με 82-72 της FMP στο Game 2 των τελικών.
Πρωταθλητής Σερβίας για 23η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς επικράτησε στον δεύτερο τελικό του σερβικού πρωταθλήματος της FMP με 82-72 εκτός έδρας, κατακτώντας τον τίτλο με 2-0 νίκες.
Κορυφαίος του αγώνα για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, ο Λούκα Μίτροβιτς με 16 πόντους, ενώ από 14 και 11 πόντους αντίστοιχα πρόσθεσαν οι Μπεν Μπέντιλ και Φακούντο Καμπάσο. Για τους ηττημένους ο Αλέκσα Στεπάνοβιτς είχε 19 πόντους και οι Νίκολα Σαράνοβιτς και Ιζούντου Ρούφους από 13 πόντους.
Θυμίζουμε ότι η Παρτιζάν δεν συμμετείχε στα playoffs τους σερβικού πρωταθλήματος επειδή… ξέχασε να δηλώσει στην ώρα της το ρόστερ, έτσι έμεινε εκτός, με τον Αστέρα να κατακτάει εύκολα τον τίτλο.
Πλέον ο Ερυθρός Αστέρας στρέφει την προσοχή του στην Αδριατική Λίγκα, εκεί όπου στους τελικούς θα βρει απέναντί του την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το πρώτο τζάμπολ να είναι ορισμένο για της 13 Ιουνίου.
- «Επανάσταση των φλαμίνγκο»: Βίαιη καταστολή σε διαδηλώσεις ενάντια στο θέρετρο του Κούσνερ στην Αλβανία
- Φιλίπ Πεταίν: Στις προσταγές μιας ζηλόφθονης Μοίρας
- Δημιουργική λογιστική στις απελάσεις από το υπουργείο Μετανάστευσης
- Κουτσούμπας από Ασπρόπυργο: Μάτι, «Βιολάντα», Τέμπη, Ασπρόπυργος είναι όλα κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα
- Από γεωργικές εργασίες ξεκίνησε η φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ένας άνδρας
- Τέμπη: Τριάμισι χρόνια μετά τα Τέμπη και το «αυτόματο φρένο» στα τρένα δεν λειτουργεί – Κυνική παραδοχή στη Βουλή




