Προβάδισμα στον τελικό του Champions League για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία άνοιξε το σκορ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ρόντρι να γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού.
Το πλασέ του Ρόντρι ήταν εντυπωσιακό καθώς ο άσος της Σίτι νίκησε τον Ονάνα, στέλνοντας τη μπάλα σ’ ένα σημείο που ήταν αδύνατον ν’ αντιδράσει ο πορτιέρε της ιταλικής ομάδας, κάνοντας το 1-0.
Ο Ακάντζι βρήκε στα δεξιά μέσα στην περιοχή τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος έκανε το γύρισμα με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να στρώνεται περίπου στο ύψος του πέναλτι. Εκεί βρέθηκε ο Ρόντρι που με… χειρουργικό πλασέ σκόραρε για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Η Σίτι κατάφερε να βρει μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα της ιταλικής ομάδας και πέτυχε το γκολ που «ξεκλείδωσε« το ματς για τους «πολίτες».
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, Εθνική πόλο Γυναικών νίκησε 22-16 την Ιαπωνία στην τελευταία ημέρα της προκριματικής φάσης του World Cup (Division 1) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Χρηματική ποινή 10.000 ευρώ επέβαλλε η επιτροπή της ΔΕΑΒ για τα 160 καθίσματα που έσπασαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό.