Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την προπόνησή της στο γήπεδο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης ενόψει του τελικού του Champions League απόψε το βράδυ, που θα μεταδώσει ζωντανά το Mega.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στοχεύει να γίνει η πρώτη ομάδα στην Αγγλία που κατακτά το τρεμπλ μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999.
Για την τελευταία προπόνηση ο Γκουαρδιόλα κάλεσε επίσης ένα γνώριμο πρόσωπο για να δώσει ώθηση στην ομάδα του στην τελευταία της προπόνηση. Ο λόγος για τον αργεντινό Σέρχιο Αγούερο που έχει κερδίσει πολλά τρόπαια κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σίτι.
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ , ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο Τζούλιαν Αλβάρες και ο Κέβιν ντε Μπρούινε εθεάθησαν όλοι να συνομιλούν με τον Αργεντινό.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μεταμορφώσει τη Σίτι, με τον νορβηγό να έχει καταρρίψει ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Δείτε στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στείλει στη Euroleague αναλυτικό βίντεο με τα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια των play offs κόντρα στη Βαλένθια και περιμένει απαντήσεις…
Με κοινή ώρα έναρξης (19:30) πλέον τα ντέρμπι των playoffs της Super League, με την 3η αγωνιστική να περιλαμβάνει τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός – Πώς παίρνει από σήμερα η Ένωση το πρωτάθλημα;