Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι στο Πεκίνο για φιλικό πριν πάει στο Μαϊάμι

Ο Μέσι στο Πεκίνο για φιλικό πριν πάει στο Μαϊάμι

Ο Αργεντινός σούπερσταρ έφτασε στο Πεκίνο για μια φιλική αναμέτρηση της Αργεντινής πριν αφήσει την Ευρώπη για το αμερικάνικο όνειρο…

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι έφτασε σήμερα (10/6) στο Πεκίνο για έναν φιλικό αγώνα, προτού αφήσει μια ιστορική ευρωπαϊκή καριέρα για να ενταχθεί στην ομάδα της Major League Soccer Ίντερ Μαϊάμι ως ελεύθερος.

Η άφιξή του ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo της διοργανώτριας International Football Invitation με ένα βίντεο παικτών που βγαίνουν από αεροπλάνο, ενόψει του αγώνα Αργεντινής-Αυστραλίας την Πέμπτη στο πρόσφατα ανακατασκευασμένο «Workers’ Stadium» της κινεζικής πρωτεύουσας.

Ο Μέσι, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον Δεκέμβριο, επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα αφήσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Αυτή είναι η έβδομη επίσκεψη του αρχηγού της Αργεντινής στην Κίνα και η πρώτη του από το 2017.

Έτυχε ένθερμου καλωσορίσματος σε κάθε προηγούμενη επίσκεψή του στην Κίνα, η οποία έχει τεράστια βάση φιλάθλων ποδοσφαίρου παρά το γεγονός ότι η εθνική ομάδα ανδρών της χώρας, έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο μία φορά.

Η Αυστραλία και η Αργεντινή αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ στη φάση των «16», όπου ο Μέσι ήταν μεταξύ των σκόρερ καθώς η ομάδα του κέρδισε με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024