
Το κυκλοφοριακό στην Πόλη απειλεί τον τελικό του Champions League
Οι διοργανωτές έχουν ζητήσει από τον κόσμο να είναι έξω από τις θύρες 7 ώρες πριν το ματς
Η μεγαλύτερη απειλή για τον αποψινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το κυκλοφοριακό χάος στην Κωνσταντινούπολη. Κολλημένα αυτοκίνητα στις μεγάλες Λεωφόρους και τους αυτοκινητόδρομους και θρίλερ μέχρι να φτάσεις στο γήπεδο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διοργανωτές ζήτησαν από οπαδούς και θεατές να είναι έξω από τις Θύρες των εισιτηρίων τους 7 (ολογράφως: ΕΠΤΑ!!!) ώρες πριν τη σέντρα, δηλαδή περίπου στις 3 το μεσημέρι.
Δείτε στο βίντεο το θρίλερ που έζησε στις 11 το πρωΐ ο απεσταλμένος του MEGA, Γιώργος Μαζιάς για να φτάσει με ταξί στη μεγάλη σκηνή του τελικού. Με την ελπίδα ότι στο τέλος όλοι θα είναι στις θέσεις τους εγκαίρως!
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εξαιρετική κίνηση του Ροντινέι και 2-0 οι Πειραιώτες – Δείτε και τα δύο γκολ (vids)
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Γαλλία: Ελεγχόμενη έκρηξη βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κοντά στο Παρίσι

