Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας από Δομοκό: Πιο δυνατό ΚΚΕ στις 25 Ιούνη για να διατηρηθεί η έδρα στη Φθιώτιδα

Κουτσούμπας από Δομοκό: Πιο δυνατό ΚΚΕ στις 25 Ιούνη για να διατηρηθεί η έδρα στη Φθιώτιδα

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως «μόνο το ΚΚΕ μπορεί να αποτελέσει γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση».

«Ψήφος στο ΚΚΕ είναι μια ψήφος, γνήσιας πραγματικής αντιπολίτευσης. Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε να ανοίξουμε ισχυρό δρόμο ανατροπής» είπε μιλώντας στο Νέο Μοναστήρι του Δομοκού ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απευθύνοντας ένα προσκλητήριο στους συγκεντρωμένους «για ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη, ώστε να διατηρηθεί η έδρα βουλευτή στη Φθιώτιδα» όπως είπε.

Ο Δ. Κουτσούμπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αγροτικά θέματα της περιοχής και στα αρδευτικά που δεν έχουν ολοκληρωθεί για να συμπληρώσει πως «ο λαός τώρα, περισσότερο από άλλες φορές έχει ανάγκη από μια πραγματική, όχι ψεύτικη αντιπολίτευση. Δεν έχει ανάγκη από μια συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ θα κλιμακώσει την αντιλαϊκή επίθεση, απ’ την επόμενη κιόλας ημέρα».

Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να αποτελέσει γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη πώς «μόνο το ΚΚΕ μπορεί να αποτελέσει γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση και να πρωτοστατήσει στους αγώνες για κάθε λαϊκό πρόβλημα, όπως τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής του Δομοκού».

Παράλληλα τόνισε πως το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού κατανοεί πλέον αυτό που έλεγε το ΚΚΕ ότι δηλαδή «η επόμενη κυβέρνηση θα είναι σίγουρα αντιλαϊκή», και συμπλήρωσε: «Αυτό τώρα δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό όμως που μπορεί να αλλάξει τώρα, είναι απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ να υπάρξει όσο το δυνατό πιο ισχυρή, συνεπής, αταλάντευτη αντιπολίτευση που μόνο το ΚΚΕ μπορεί να κάνει γιατί δεν δεσμεύεται απ’ την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τα μεγάλα συμφέροντα του κεφαλαίου».

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, συνόδευαν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής, η Ανδριάνα Μπαφούτσου, υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας, ο Αντώνης Αλεξός, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και οι Χρήστος Νιάνιος και Θανάσης Καϊδατζής, δημοτικοί σύμβουλοι Δομοκού με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Δ. Κουτσούμπας συνεχίζει την περιοδεία του σε χωριά στο Δομοκό και ο επόμενος σταθμός είναι το χωριό Περιβόλι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024