Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά  συγγενής της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη – «Δεν έχουμε ακούσει συγγνώμη, θα το πάμε μέχρι τέλους»

Ξεσπά συγγενής της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη – «Δεν έχουμε ακούσει συγγνώμη, θα το πάμε μέχρι τέλους»

Η οικογένεια της 19χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της περιμένοντας το ασθενοφόρο να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οργή, αγανάκτηση και σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη η οποία ξεψύχησε περιμένοντας για ώρες το ασθενοφόρο που είχε καλέσει.

Η άτυχη κοπέλα το πρωί της Τρίτης ένιωσε αδιαθεσία και έντονους πόνους στην κοιλιά. Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της καλούσε επανειλημμένως το ΕΚΑΒ, το οποίο άργησε, σύμφωνα με καταγγελία του, σχεδόν τρεις ώρες να φτάσει στο σημείο.

Ξεσπά ο θείος της 19χρονης

Μιλώντας στο MEGA ο θείος της 19χρονης τόνισε πως μέχρι στιγμής κανένας υπεύθυνος δεν έχει προσεγγίσει την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας για να ζητήσει συγγνώμη.

«Τη λέξη συγγνώμη δεν την έχω ακούσει μέχρι ακόμα. Μάλλον την έχουν σβήσει αυτή τη λέξη από το γλώσσα… Θα συνεχίσω το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η δικαιοσύνη», δήλωσε.

Το ΕΚΑΒ από την πλευρά του υποστηρίζει πως η πρώτη κλήση στο συντονιστικό κέντρο έγινε γύρω στις 11:00, ωστόσο ο θείος της 19χρονης διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι κάλεσε 23 φορές, με την πρώτη κλήση να γίνεται λίγο πριν τις 10:00, ενώ η απάντηση από το ΕΚΑΒ έγινε στις 10:24.

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα ταξί. Με το που είδε ο ταξιτζής την κατάσταση λέει «δεν μπορώ να την πάω εγώ σε τέτοια κατάσταση». Και είχε δίκιο ο άνθρωπος, κι εγώ να ήμουν δεν θα το έκανα», είπε και στη συνέχεια τόνισε πως η 19χρονη είχε τις αισθήσεις της όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.

Ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ, τόνισε στο MEGA πως υπάρχει έλλειψη ασθενοφόρων και γι’ αυτό τον λόγο σημειώνονται μεγάλα διαστήματα αναμονής κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς τα περιστατικά είναι πολλά, ενώ στη συνέχεια γίνεται κατηγοριοποίηση των περιστατικών.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024