
Καταδρομική επίθεση στο Κουκάκι – Εννέα προσαγωγές
Αίτημα η απελευθέρωση του «τοξοβόλου του Συντάγματος»
Επίθεση σε καταστήματα στο Κουκάκι, έκαναν κουκουλοφόροι το βράδυ της Πέμπτης, όπως μεταδίδει το MEGA.
Συγκεκριμένα στις 11.30 ώρα το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ στην οδό Βεΐκου στο Κουκάκι, προς τον Νέο Κόσμο. Η ομάδα των 15 ατόμων έκανε καταδρομικές επιθέσεις και σε άλλα καταστήματα και ιδιωτικές επιχειρήσεις προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Στον δρόμο έχουν ρίξει και τρικάκια, ζητώντας την απελευθέρωση του Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού ως «τοξοβόλου του Συντάγματος», ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας εδώ και 29 ημέρες.
9 προσαγωγές
Ο Μιχαηλίδης έχει καταδικαστεί σε 16χρόνια φυλακή για κλοπές και οπλοκατοχή το 2013. Είναι φοιτητής στη Γεωπονική, ζήτησε να του δοθεί φοιτητική άδεια, έγινε η μεταγωγή του από τις φυλακές του Μαλανδρίνου στον Κορυδαλλό, ωστόσο δεν του έχει δοθεί η εν λόγω άδεια.
Από τις επιθέσεις καταστράφηκαν 2 ΑΤΜ τραπεζών, ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, ένα σούπερ μάρκετ, καθώς και το κατάστημα των ΕΛΤΑ. Μάλιστα έγιναν 9 προσαγωγές.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ανασχηματισμός: Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
- Έλενα Χριστοπούλου – Κλέλια Ανδριολάτου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία τους -Τι συνέβη – Η ανακοίνωση
- Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τη δράση της σπείρας που χτυπούσε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
