Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί για την περιπέτεια της υγείας της η Ανθή Βούλγαρη

Συγκινεί για την περιπέτεια της υγείας της η Ανθή Βούλγαρη

Η παρουσιάστρια του Κοινωνία Ώρα Mega Ανθή Βούλγαρη μίλησε για τη δύναμη που βρήκε μέσα από την πίστη μετά από ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή.

Η Ανθή Βούλγαρη εισέβαλε στο Night Out με εξομολογητική διάθεση, αλλά και προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η παρουσιάστρια του Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε για τη δύναμη που βρήκε μέσα από την πίστη. Αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι, μια περιπέτεια που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή.

«Η πίστη μου γενικά με έχει βοηθήσει. Υπήρχαν στιγμές που είπα “γιατί σε εμένα, Θεέ μου;”. Και αμέσως μετά μετάνιωνα που το έλεγα γιατί ποια είμαι εγώ να μη μου συμβεί κάτι. Δεν μου επιτρέπεται πια να κλονιστεί η πίστη μου γιατί πέρασα κάτι πολύ δύσκολο με την υγεία μου.

Με βοήθησε πολύ η πίστη μου, οπότε σε μένα δεν επιτρέπεται πια να μην πιστεύω. Ήταν ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω και μοιράζομαι πράγματα, είναι σαν να απαλύνεται ο πόνος μου. Σαν να μου φεύγει ένα φορτίο» εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη.

«Μπορεί να έλεγαν ότι το εκμεταλλεύομαι αλλά νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση να το πω. Μέχρι σήμερα πολλοί μου στέλνουν μηνύματα. Δεν με αγγίζει, δεν με αφορά αν λένε ότι το είπα για να εκμεταλλευτώ το πρόβλημα της υγείας μου. Ο σύζυγός μου, μού στάθηκε πολύ. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί, θα μπορούσε να μην το περάσει όλο αυτό. Ήμασταν 8 μήνες μαζί.

«Η περιπέτεια υγείας μας έδεσε περισσότερο»

Μου στάθηκε πολύ, με βοήθησε ψυχολογικά. Αυτή η περιπέτεια υγείας μας έδεσε περισσότερο. Του είπα ότι δεν θα με πειράξει αν θέλει να φύγει… Μπήκα λίγο στη θέση του, δεν ήξερα ακριβώς τα συναισθήματά του. Έμεινε εκεί. Λες ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα συμπορευτώ. Βλέπεις πως είναι και στις δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη και συγκίνησε με τα λόγια της.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024