Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν οι γυναίκες δεν μπορούν να κοινωνήσουν...»

Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν οι γυναίκες δεν μπορούν να κοινωνήσουν…»

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πάρει το μέρος του ιερέα που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά και ετέθη σε παύση, σημειώνοντας πως πρέπει να πάψει πλέον να υπάρχει διαχωρισμός ανδρών - γυναικών στη θρησκεία μας.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον ιερέα που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά και ετέθη σε παύση γιατί έδωσε την άδεια να γίνουν διάκονοι δύο κορίτσια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να πάρει το μέρος του ιερέα, σημειώνοντας πως πρέπει να πάψει πλέον να υπάρχει διαχωρισμός ανδρών – γυναικών στη θρησκεία μας.

«Δε βρίσκω κάποιο λάθος σε όλα αυτό»

«Εγώ δε βρίσκω κάποιο λάθος σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι κάποιοι κανόνες της εκκλησίας, που σέβομαι απόλυτα, θα έπρεπε να αναθεωρηθούν γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή που δε θα έπρεπε να εξαιρείται κανείς. Ειδικά από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον δρόμο του Θεού και την οικογένεια της εκκλησίας…

Όταν μια γυναίκα δε μπορεί να κοινωνήσει γιατί έχει περίοδο, εγώ που είμαι 44 μπορώ να το ερμηνεύσω, όταν όμως ήμουν 14 ένιωσα παρείσακτη. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξετε… Αυτό που βλέπω είναι υγιές, αυτό που ακούω όχι… Αυτά είναι κινήσεις που προσπαθούν να φέρουν τους νέους στην εκκλησία. Οι γυναίκες δεν έχουν πνευματικό υπόστρωμα; Δεν καταλαβαίνω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Μελέτη.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024