Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ευτυχισμένη μητέρα μετά τη γέννηση της κόρης της

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ευτυχισμένη μητέρα μετά τη γέννηση της κόρης της

Η ηθοποιός ζει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Μπορεί η γνωστή ηθοποιός και ο σκηνοθέτης να αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 14 χρόνια σχέσης, ωστόσο οι δυο τους προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη της νεογέννητης κόρης τους.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά της στο μαιευτήριο, παρόλο που οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

O απρόσμενος χωρισμός πριν τον γάμο

Από τη δική της πλευρά, όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Πρωινό» και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Λευτέρη Χαρίτο, είχε αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να επιτραπούν στη χώρα μας οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024