Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε το εξοχικό σας

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε το εξοχικό σας

Για να ανανεώσετε το εξοχικό σας και για να απολαύσετε την μέγιστη αίσθηση ευεξίας και αλλαγής αρκεί να αλλάξετε τα λευκά είδη.

Μετά από έναν μεγάλο και κάπως… βαρύ χειμώνα, πιθανότατα ανυπομονείτε για τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές αποδράσεις σας στο εξοχικό, το μέρος που μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε για να απολαύσετε την παρέα των αγαπημένων σας. Η ανανέωση είναι κομβικό στοιχείο για την διατήρηση αυτής της αίσθησης που έχουμε όταν αλλάζουμε εικόνες και σκηνικό.

Για αυτό, φροντίζουμε τους χώρους του και τους ανανεώνουμε με μικρές αλλά αποτελεσματικές αλλαγές που θα μας τονώσουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Για να τα καταφέρουμε δεν χρειάζονται μεγάλες και πολυδάπανες αλλαγές.

Αρκεί να ανανεώσουμε τα λευκά είδη, που χρησιμοποιούμε συχνά και καθημερινά για να νιώσουμε τον πολυπόθητο αέρα της αλλαγής.

Ξεκινήστε από την κρεβατοκάμαρα

Έχει φτάσει πια η στιγμή να αντικαταστήσουμε τις βαριές κουβέρτες ή τα παπλώματα που μπορεί να έχουν απομείνει από τις κρύες μέρες του χειμώνα και στην θέση του να βάλουμε ανάλαφρα βαμβακερά σεντόνια, που θα μας βοηθήσουν να διατηρούμε το αίσθημα δροσιάς όσο κοιμόμαστε, ακόμα και αν οι θερμοκρασίες ανέβουν.

Στο κρεβάτι σας μπορείτε να αφήσετε για τα πιο δροσερά βράδια, μαλακά και πιο λεπτά ριχτάρια ή κουβερλί που θα σας κρατήσουν ζεστούς χωρίς όμως να σας ενοχλούν όσο κοιμάστε.

Μια εξίσου καλή επιλογή είναι να αλλάξετε και τις μαξιλαροθήκες σας ενώ μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία του ύπνου σας επιλέγοντας και ένα ολοκαίνουργιο μαξιλάρι που θα ταιριάζει στις ανάγκες του σώματός σας για καλύτερη στάση όσο παραμένετε ξαπλωμένοι.

Εάν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε τον πιο ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο, αξίζει να επενδύσετε σε ένα επίστρωμα, καθώς η απαλή αίσθηση που χαρίζει θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε πιο εύκολα.

Ανανέωση στο μπάνιο

Οι πετσέτες πρόκειται για ένα ακόμα χρηστικό και άκρως απαραίτητο αξεσουάρ του σπιτιού που μπορείτε να ανανεώνετε καθώς αλλάζουν οι εποχές. Σετ με πετσέτες μπάνιου για το σώμα, το κεφάλι και τα χέρια αλλά και πετσέτες που μπορεί να χρησιμοποιείτε στην κουζίνα είναι πάντα απαραίτητες και η αγορά τους δεν πάει ποτέ χαμένη.

Φυσικά, αλλαγή χρειάζεται και το μπουρνούζι σας, το οποίο μπορείτε να φοράτε κάθε φορά που κάνετε το skincare τελετουργικό σας για μέγιστη χαλάρωση.

Αλλαγές και στο σαλόνι στο εξοχικό

Είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας χαλαρώνοντας μόνοι μας ή και μαζί με τους αγαπημένους μας. Για πολλούς, το σαλόνι πρόκειται για την «καρδιά» του σπιτιού και ως εκ τούτου δεν γίνεται να μην το ανανεώσουμε.

Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τις κουρτίνες επιλέγοντας ένα σχέδιο με ένα πιο λεπτό καλοκαιρινό ύφασμα ενώ εάν θέλετε να αλλάξετε λίγο περισσότερο το vibe των χώρων σας μπορείτε να ανανεώσετε ακόμα και το κουρτινόξυλο.

Φυσικά, τα χαλιά πρέπει να καθαριστούν και να αποθηκευτούν για τους χειμερινούς μήνες ενώ μπορείτε να αλλάξετε και τα διακοσμητικά μαξιλάρια στον καναπέ μαζί με τα ριχτάρια για να ενισχύσετε τον αέρα της αλλαγής.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024