Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Στο μέλλον θα αποφύγω τα χάπια μελατονίνης»

Τσιτσιπάς: «Στο μέλλον θα αποφύγω τα χάπια μελατονίνης»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως είχε πάρει χάπια μελατονίνης πριν το παιχνίδι του με τον Κάρλος Αλκαράθ, τονίζοντας ότι αυτό τον επηρέασε.

Ένα δύσκολο βράδυ πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε εύκολα με 3-0 σετ από τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Roland Garros.

O Έλληνας τενίστας αποκάλυψε στις δηλώσεις του πως πριν το ματς είχε πάρει χάπια μελατονίνης για να κοιμηθεί, καθώς είχε χαλάσει το πρόγραμμα του ύπνου, επισημαίνοντας πως αυτή η κίνηση τον επηρέασε στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Για το τι πήγε λάθος: «Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Έπαιξα αργά το βράδυ.

Όχι πολύ αργά, αλλά αρκετά για να χαλάσει το πρόγραμμά μου κατά έναν τρόπο. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και η αποθεραπεία το πιο σημαντικό πράγματα όταν παίζεις σε σλαμς. Έκανα το λάθος και στο παρελθόν όταν έπαιξα με τον Νόβακ στο Μπερσί πριν έναν χρόνο, είχα το ίδιο ακριβώς σκορ, όπως στα δύο πρώτα σετ. Μάλλον στη μελατονίνη αρέσει το 1 και το 2».

Για το πως ένιωθε: «Δεν θέλω να πάρω τίποτα από τον Κάρλος, το παιδί παίζει καλά. Αξίζει να κερδίσει, ας μη μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι σκασμένος που είχε αυτή την επιρροή πάνω μου, ας προχωρήσουμε».

Για το ξεκίνημα του αγώνα: «Δεν ήταν διασκεδαστικό στα δύο πρώτα σετ. Ήμουν τελείως off, κοιμόμουν κατά μία έννοια. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, είναι άσχημο».

Για τον ημιτελικό Αλκαράθ-Τζόκοβιτς: «Ο ένας έχει εμπειρία, ο άλλος έχει πόδια και κινείται σαν τον Speedy Gonzalez, αυτό είναι. Ο ένας μπορεί να βγάλει μεγάλα χτυπήματα, ο άλλος προτιμάει έλεγχο και ακρίβεια, για να βάλει πίεση και να κάνει τον αντίπαλο να κινηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν είμαι καλός στις προβλέψεις, οπότε μένω μακριά. Θα δούμε, ας κερδίσει ο καλύτερος».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024