Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Μαρία Μπέη vs Νίκος Τράκας - Ποιος ήταν ο νικητής στη δεύτερη μέρα του τελικού;

MasterChef: Μαρία Μπέη vs Νίκος Τράκας – Ποιος ήταν ο νικητής στη δεύτερη μέρα του τελικού;

Το ταξίδι στον τελικό του MasterChef συνεχίζεται...

Στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου βρίσκονται οι δύο φιναλίστ του MasterChef. Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας μπήκαν για δεύτερη μέρα στην κουζίνα, με σκοπό να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν, όσο πιο πιστά μπορούσαν, το πιάτο που ετοίμασε ο καταξιωμένος chef Amauri Bouhours, ο οποίος και βαθμολόγησε τις προσπάθειες τους. Τα σχόλια και για τους δύο παίκτες του MasterChef ήταν θετικά, όμως η επιμέρους βαθμολογία δεν τους αποκαλύφθηκε.

Το μαγειρικό ταξίδι συνεχίστηκε απόψε στην Ιερά Μονή Τοπλού στην Κρήτη. Ο Ηγούμενος της Μονής, πατέρας Αμβρόσιος Σκαρβέλης, καλωσόρισε τους δύο φιναλίστ στον πανέμορφο χώρο του ιστορικού μοναστηριού για τη δεύτερη διαγωνιστική δοκιμασία της πρώτης φάσης των φετινών τελικών.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να αναδείξουν την κρητική κουζίνα μέσα από τρία δικά τους δημιουργικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Μάλιστα, τους διευκολύνουν δίνοντάς τους δύο συνταγολόγια με «πλούσιες» παραδοσιακές συνταγές, ώστε να πάρουν ιδέες για τα πιάτα που θα ετοιμάσουν.

Η Μαρία Μπέη επέλεξε να φτιάξει κιουνεφέ, ψάρι με αγκινάρες αβγολέμονο και αρνάκι με πράσο. Από την πλευρά του ο Νίκος Τράκας ετοίμασε σαλιγκάρια με χορταρικιά, κονφί μπακαλιάρο και κουνέλι με κρέμα πατάτας.

Δείτε το βίντεο

Όπως και στην πρώτη δοκιμασία έτσι και τώρα, οι ξεχωριστές βαθμολογίες για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα δεν ανακοινώθηκαν στους δύο παίκτες αλλά, όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αναμένεται να προστεθούν στις χθεσινές τους επιδόσεις και η βαθμολογία θα είναι κοινή. Παρ’ όλα αυτά, οι προσπάθειες και των δύο επίδοξων MasterChef έλαβαν θετικότατα σχόλια, τόσο για το στήσιμο όσο και για τη γεύση τους.

«Μαρία και Νίκο, μάς στεναχωρήσατε λίγο σήμερα. Ο κύριος Γιάννης άναψε τον ξυλόφουρνο αλλά κανείς δεν τον χρησιμοποίησε. Κρίμα», είπε χαριτολογώντας ο Σωτήρης Κοντιζάς και πρόσθεσε: «Συνεχίζετε και οι δυο δυναμικά, μπράβο».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024