Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο beef στο MasterChef ανάμεσα σε δύο φαβορί

Νέο beef στο MasterChef ανάμεσα σε δύο φαβορί

«Πω, πω copy paste! Βγάλε λίγο χαρακτήρα. Φτάσαμε στους τέσσερις, βγάλε λίγο τον μαγειρικό σου χαρακτήρα. Βγαλ’ τον τον ριμάδι!» ακούστηκε μεταξύ άλλων.

Στην κουζίνα του MasterChef  βρέθηκαν οι τέσσερις φιναλίστ, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσουν τους τρεις κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλος. Ο Νίκος Τράκας βρέθηκε απευθείας στον εξώστη προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα δοκιμασία εκ του ασφαλούς μιας και είχε περάσει στην τελική τετράδα.

Την δοκιμασία θα αντιμετώπιζαν η Μαρία Μπέη, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος. Σε αυτή την τρίτη ημέρα των φετινών ημιτελικών, οι τρεις παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να αρχικά να παρουσιάσουν ένα vegan πιάτο αντάξιο του επιπέδου που βρίσκονται στο διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας των τριών, όμως, δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια από τον Νίκο Τράκα στην κάμερα του MasterChef με αποδέκτη των περισσοτέρων την μελαχρινή φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Και αυτό γιατί η Μαρία Μπέη αποφάσισε να στηρίξει το πιάτο της σε έμπνευση του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

«Πω, πω copy paste! Βγάλε λίγο χαρακτήρα. Φτάσαμε στους τέσσερις, βγάλε λίγο τον μαγειρικό σου χαρακτήρα. Βγαλ’ τον τον ριμάδι! Δεν γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια με copy paste! Δεν γίνεται να παίρνεις πιάτα άλλων ανθρώπων, που έχουν χαλάσει χρόνια και ώρες για να τα φτιάξουν και να τα τελειοποιήσουν, να τα κάνεις copy paste. Δεν γίνεται! Δεν είναι ηθικά σωστό! Παρ’ τα και τροποποίησε τα, πάρε μια κεντρική ιδέα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τράκας στην κάμερα του MasterChef.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο 

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024