Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen e-C4, e-C4X και C5 Aircross e-Series: Νέο απόκτημα

Citroen e-C4, e-C4X και C5 Aircross e-Series: Νέο απόκτημα

H γαλλική φίρμα προσθέτει στις επιλογές της ένα νέο, πιο πολυτελές επίπεδο εξοπλισμού για τα μεγαλύτερα και εναλλακτικής τεχνολογίας SUV της

Λίγο μετά την πρόσφατη αναβάθμιση αυτονομίας των e-C4 και e-C4X καθώς και την προσθήκη μιας νέας υβριδικής έκδοσης 136 ίππων στην γκάμα του C5 Aircross, η γαλλική φίρμα συνεχίζει τον εμπλουτισμό των επιλογών για τα μεγαλύτερα SUV της, αυτή την φορά εστιάζοντας στον εξοπλισμό τους και στην αύρα εναλλακτικής πολυτέλειας που επιθυμεί να αποπνέουν.

Υπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό εισάγει την έκδοση e-Series η οποία θα τεθεί επικεφαλής στην γκάμα των παραπάνω μοντέλων και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις τους. Έτσι εκτός από την αυτονόητη διαθεσιμότητά της για τα ηλεκτρικά e-C4 και e-C4X στην περίπτωση του C5 Aircross θα είναι διαθέσιμη στην περίπτωση της plug-in υβριδικής έκδοσης των 225 ίππων καθώς και στην πρόσφατη υβριδική έκδοση των 136 ίππων.

Η e-Series προσθέτει στην εμφάνιση των SUV μια μαύρη σε απόχρωση Perla Nera οροφή που συνδυάζεται με φιμέ γυάλινες επιφάνειες για τα πίσω καθίσματα. Την εικόνα συμπληρώνουν τροχοί 18 ή 19 ιντσών, αναλόγως το μοντέλο, με μαύρο φινίρισμα ενώ στην ίδια σκούρα  απόχρωση υπακούν ορισμένες λεπτομέρειες χρωμίου στον προφυλακτήρα καθώς και τα Airbumps.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω λεπτομέρειες μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά χρώματα για το αμάξωμα αν και η Citroen συστήνει το λευκό Pearl White.

Το παιχνίδι των αντιθέσεων λευκού-μαύρου το εσωτερικό συμπληρώνεται από ένα ηπιότερο χρωματικά εσωτερικό με ανοιχτά χρώματα στο φάσμα του γκρι καθώς όπως σημειώνει η Citroen, το σκεπτικό ήταν η αισθητική «να αποδιώχνει τις αρνητικές σκέψεις και να βοηθά τους επιβάτες να χαλαρώνουν σε ένα άνετο κουκούλι».

Εκτός από τους χρωματισμούς τα επενδυμένα με Alcantara καθίσματα υιοθετούν ένα μοτίβο ψαροκόκκαλο ενώ τα διακριτικά της έκδοσης τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία εντός και εκτός. Να σημειωθεί επίσης ότι το σύνολο των επενδύσεων αποτελείται σε ποσοστό 68% από ανακυκλωμένες ίνες σε συμφωνία με τις επιταγές κυκλικής οικονομίας και την στρατηγική των Γάλλων και του ομίλου Stellantis για την δραστική μείωση του αποτυπώματος άνθρακα ενός αυτοκινήτου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024