Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τότεναμ θέλει 200 εκ. ευρώ για τον Κέιν

Η Τότεναμ θέλει 200 εκ. ευρώ για τον Κέιν

Μπορεί να τον θέλει τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα πρέπει να δώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην Τότεναμ για να αποκτήσουν τον Χάρι Κέιν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι οι επικρατέστεροι σύλλογοι για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, ο οποίος θα φύγει άμεσα από την Τότεναμ.

Και την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι», θέλουν να «εκμεταλλευθούν» την προτίμηση του Αγγλου επιθετικού να μην φύγει από το Νησί, οι Μαδριλένοι, προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους, θεωρώντας ότι πρόκειται για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Ο Κέιν αποτελεί «διακάη πόθο» του Κάρλο Αντσελότι, ενώ ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει εντυπωσιασθεί από τον Κάϊ Χάβερτζ.

Αμφότεροι, θα μπορούσαν αυτό το καλοκαίρι να αφιχθούν στην ισπανική πρωτεύουσα για την ιστορική ομάδα, όμως ο… δρόμος είναι ακόμη μακρύς για τις δύο μεταγραφές. Η περίπτωση του Χάβερτζ, είναι πιό εύκολη, δεδομένου ότι η διοίκηση της Τσέλσι, αξιώνει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του, ενώ αντίθετα, οι απαιτήσεθις της Τότεναμ, είναι υπερτριπλάσιες και «αγγίζουν» τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER» αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ, έκαναν μια αρχική προσφορά 80 εκατομμυρίων ευρώ ως «σημείο εκκίνησης» για την απόκτηση του Κέιν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2024. Ομως τα «σπιρούνια» θέλουν πολλά περισσότερα χρήματα, με την «Defensa Central», να αναφέρει ότι η Τότεναμ απαιτεί 200 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024