Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άδειασε» το σπίτι της και γέμισε τους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι έπιασαν φωτιά

«Άδειασε» το σπίτι της και γέμισε τους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι έπιασαν φωτιά

Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος καταγγέλλει πολίτη του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης ότι πέταξε στρώματα και άλλα σε κάδους απορριμμάτων. Προανήγγειλε βαρύ πρόστιμο.

«Πραγματικά θλίβομαι με την αποκρουστική αυτή εικόνα που ακυρώνει την προσπάθεια των πολλών, των εργαζομένων καθαριότητας και της Διοίκησης του Δήμου μας που μάχεται καθημερινά να απολαμβάνουμε την Πόλη μας καθαρή» είναι οι πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Κρητικός αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης από το σημείο που πολίτης έκανε «εκαθάρισση» στα πράγματα του σπιτιού του γεμίζοντας κάδους απορριμμάτων που είναι για άλλη χρήση και προσθέτει:

«Οδός Χρυσ. Σμύρνης λίγα μέτρα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αργυρούπολης που εορτάζει και χιλιάδες προσκυνητές διέρχονται από το σημείο.

Και που να σας πω ότι βάλανε κάποιοι και φωτιά στον κάδο να γίνουμε παρανάλωμα του πυρός την οποία έσβησε η πυροσβεστική.

Το φαντάζεστε;

Δημότες μας επικοινώνησαν και μας κατήγγειλαν την η εν λόγω κα. Τ.Σ. Βέβαια ούτε δεύτερη σκέψη θα πάρει το βαρύ πρόστιμο που αναλογεί.

Κοίταξε να εξυπηρετήσει την ανάγκη ξεσαβουρώματος του σπιτιού της σε μια μέρα εορταστική και αργίας γράφοντας στα παλαιά υποδήματά της τους γείτονες και κατοίκους του Ελληνικού Αργυρούπολης» δήλωσε, για να κλείσει την τοποθέτηση του επισημαίνοντας τον κάδο που έλιωσε στη βάση του.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024