Νεκρός εντοπίστηκε ο χειριστής ιστιοφόρου που νωρίς σήμερα το πρωί είχε εκπέμψει SOS ανοιχτά της Λήμνου.
Μετά από μεγάλη κινητοποίηση των ελληνικών αρχών και έρευνες ωρών ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός αργά το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 70χρονο Αμερικανό που έμενε στη Θεσσαλονίκη.
Η περιοδεία στο Αιγαίο
Την περασμένη Τετάρτη (31/5) είχε ξεκινήσει ξεκινήσει από τη μαρίνα της Καλαμαριάς λέγοντας σε φίλους του ότι θα έκανε περιοδεία στο Αιγαίο ενώ θα περνούσε και από λιμάνι στα τουρκικά παράλια.
Όπως όλα δείχνουν σήμερα το πρωί μάλλον αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και ενεργοποίησε το σήμα κίνδυνου.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και το σκάφος εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα ωστόσο ο 70χρονος δεν ήταν σε αυτό.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν και τελικά εντοπίστηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).