Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές - Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστρέφει στις περιοδείες - Πρώτος σταθμός η Νέα Ιωνία

Εκλογές – Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστρέφει στις περιοδείες – Πρώτος σταθμός η Νέα Ιωνία

Μετά το αρνητικό τεστ κοροναϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει στην προεκλογική εκστρατεία μένοντας πιστός στη στρατηγική του.

Στον δρόμο και στις περιοδείες ενόψει των εκλογών επιστρέφει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς είχε αναγκαστεί να διακόψει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις για λίγες ημέρες καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι αρνητικός στον Covid-19, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία σε story στον λογαριασμό του στο Instagram, με το αρνητικό rapid test που έκανε, προαναγγέλλοντας έτσι ουσιαστικά την επιστροφή στα καθήκοντά του, 20 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαγνώστηκε με κοροναϊό την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουνίου, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει το ταξίδι του στο Άγιο Όρος. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στο Λουτράκι και στην Κόρινθο, ενώ επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου είχε ανακοινώσει ότι θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Τελικά, τα σχέδια του ανατράπηκαν καθώς ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό.

Ωστόσο μετά το αρνητικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει στις περιοδείες από αύριο, Τρίτη 6 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ -ΜΠΕ πρώτος σταθμός των επισκέψεων του θα είναι αύριο η Νέα Ιωνία, ενώ την Τετάρτη θα μεταβεί στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα.

Πιστός στη στρατηγική του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έτσι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνει πιστός στη στρατηγική που εφαρμόζει στην προεκλογική του εκστρατεία να προσπαθήσει να πείσει ακόμα περισσότερους πολίτες να τον ψηφίσουν σε περιοχές που δεν αποτελούσαν παραδοσιακά «προπύργια» της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα στις εκλογές της 21ης Μαΐου στη Νέα Ιωνία η Νέα Δημοκρατία πήρε 33,11 % και 10.383 ψήφους έναντι 23,91% και 7.499 ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι που συνιστά άνοδο καθώς αξίζει να σημειωθεί πως η Νέα Δημοκρατία είχε χάσει τη Νέα Ιώνια από τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 όσο και του Σεπτεμβρίου του 2015. Μάλιστα σε σχέση με το 2019 πήρε σχεδόν 4.000 παραπάνω ψήφους.

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024