Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά από 14 χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνει το σύλλογο με τον οποίο πήρε ένα σωρό διακρίσεις για να πάει στη Σαουδική Αραβία σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της χώρας, και συγκεκριμένα στην Αλ Ιτιχάντ.
Όπως μετέδωσε ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός Al Ekhbariya της αραβικής χώρας, ο Γάλλος άσος θα πάει στην Αλ Ιτιχάντ ως ελεύθερος από τη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πρωτύτερα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της μαζί του.
Μάλιστα ο σταθμός Al Ekhbariya ανέφερε ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ είναι στη Μαδρίτη για να κλείσουν μια «συμφωνία ρεκόρ» με τον Μπενζεμά που όπως όλα δείχνουν στα 34 του, θα πάρει έναν πακτωλό χρημάτων για να υπογράψει στους Άραβες συμβόλαιο με ισχύ δυο χρόνια.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.